header ajankohtaista
A- A+
 
 

Aloituskokous: Service Excellence -standardisointi palveluntuottajille

5.6.2018 9.30-11.15

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Oletko kiinnostunut erinomaisen palvelun tuottamisen kansainvälisistä standardeista?

 

Tervetuloa 5.6.2018 klo 9.30 alkavaan keskustelutilaisuuteen, jossa kerrotaan tarkemmin laadittavasta Service Excellence -standardiperheestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa tulevien standardien sisältöön.

 

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISOn tekninen komitea ISO/TC 312 laatii kansainvälisiä standardeja, jotka auttavat organisaatioita tuottamaan erinomaista palvelua asiakkailleen. Työn lähtökohta on erinomaisen asiakaskokemuksen jatkuva tuottaminen.

 

Standardisarja on tarkoitettu organisaatioille, joissa asiakastyytyväisyyden vaaliminen ja kehittäminen on jo keskeinen osa liiketoimintaa ja joiden asiakastyytyväisyys on jo ennestään korkealla tasolla.

 

Suomen Standardisoimisliitto SFS haluaa nyt selvittää, tulisiko Suomeen perustaa standardisointiryhmä seuraamaan ISOn Service Excellence -standardien laadintaa ja vaikuttamaan niiden sisältöön.


Ilmoittaudu mukaan tiistaina 5.6.2018 klo 9.15 järjestettävään keskustelutilaisuuteen sähköpostitse asiantuntija Risto Pulkkaselle (risto.pulkkanen@sfs.fi).


>> Lue lisää Service Excellence -standardien laadinnasta ja standardisointiryhmän toiminnasta.Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization