header ajankohtaista
A- A+
 
 

Aloituskokous: Service Excellence -standardisointi palveluntuottajille

5.6.2018 9.30-11.15

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Oletko kiinnostunut erinomaisen palvelun tuottamisen kansainvälisistä standardeista?

 

Tervetuloa 5.6.2018 klo 9.30 alkavaan keskustelutilaisuuteen, jossa kerrotaan tarkemmin laadittavasta Service Excellence -standardiperheestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa tulevien standardien sisältöön.

 

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISOn tekninen komitea ISO/TC 312 laatii kansainvälisiä standardeja, jotka auttavat organisaatioita tuottamaan erinomaista palvelua asiakkailleen. Työn lähtökohta on erinomaisen asiakaskokemuksen jatkuva tuottaminen.

 

Standardisarja on tarkoitettu organisaatioille, joissa asiakastyytyväisyyden vaaliminen ja kehittäminen on jo keskeinen osa liiketoimintaa ja joiden asiakastyytyväisyys on jo ennestään korkealla tasolla.

 

Suomen Standardisoimisliitto SFS haluaa nyt selvittää, tulisiko Suomeen perustaa standardisointiryhmä seuraamaan ISOn Service Excellence -standardien laadintaa ja vaikuttamaan niiden sisältöön.


Ilmoittaudu mukaan tiistaina 5.6.2018 klo 9.15 järjestettävään keskustelutilaisuuteen sähköpostitse asiantuntija Risto Pulkkaselle (risto.pulkkanen@sfs.fi).


>> Lue lisää Service Excellence -standardien laadinnasta ja standardisointiryhmän toiminnasta.Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.8.2018 Lue Johtamisen standardit 3/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit numero 3/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardin ISO 45001 soveltamista, projektinhallintaa, kiertotaloutta ja johtamisjärjestelmien auditoinnin uusittua standardia.

Lue lisää

9.8.2018 Suurjännitesähköasennusten standardi päivitetty

SFS on julkaissut kesäkuussa 2018 standardista SFS 6001 Suurjännitesähköasennukset uusitun painoksen. Standardi koskee nimellisjännitteeltään yli 1 kilovoltin sähköasennuksia ja sitä käytetään sekä sähkönjakeluverkoissa että teollisuudessa.

Lue lisää

8.8.2018 Uusittu auditointistandardi ISO 19011 vahvistettu SFS-standardiksi

Uusittu kansainvälinen auditointistandardi Guidelines for auditing management systems (ISO 19011:2018) on hyväksytty eurooppalaiseksi standardiksi ja vahvistettu englanninkielisenä SFS-standardiksi tunnuksella SFS-EN ISO 19011:2018. Erilaisia hallintajärjestelmästandardeja eli johtamisen standardeja toiminnassaan hyödyntävät organisaatiot hyötyvät standardista laajasti.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization