header kompassi
A- A+
SFS:n menneiden tapahtumien aineistoihin pääset tutustumaan tästä.

 
 

Aloituskokous: Service Excellence -standardisointi palveluntuottajille

5.6.2018 9.30-11.15

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Oletko kiinnostunut erinomaisen palvelun tuottamisen kansainvälisistä standardeista?

 

Tervetuloa 5.6.2018 klo 9.30 alkavaan keskustelutilaisuuteen, jossa kerrotaan tarkemmin laadittavasta Service Excellence -standardiperheestä ja mahdollisuudesta vaikuttaa tulevien standardien sisältöön.

 

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISOn tekninen komitea ISO/TC 312 laatii kansainvälisiä standardeja, jotka auttavat organisaatioita tuottamaan erinomaista palvelua asiakkailleen. Työn lähtökohta on erinomaisen asiakaskokemuksen jatkuva tuottaminen.

 

Standardisarja on tarkoitettu organisaatioille, joissa asiakastyytyväisyyden vaaliminen ja kehittäminen on jo keskeinen osa liiketoimintaa ja joiden asiakastyytyväisyys on jo ennestään korkealla tasolla.

 

Suomen Standardisoimisliitto SFS haluaa nyt selvittää, tulisiko Suomeen perustaa standardisointiryhmä seuraamaan ISOn Service Excellence -standardien laadintaa ja vaikuttamaan niiden sisältöön.


Ilmoittaudu mukaan tiistaina 5.6.2018 klo 9.15 järjestettävään keskustelutilaisuuteen sähköpostitse asiantuntija Risto Pulkkaselle (risto.pulkkanen@sfs.fi).


>> Lue lisää Service Excellence -standardien laadinnasta ja standardisointiryhmän toiminnasta.Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

17.1.2019 Euroopan komissio sponsoroi sähköisen laskutuksen (eInvoicing) käyttöönottoa – standardit käyttöön maksutta

Euroopan komission tavoitteena on siirtyä vuoden 2020 aikana julkisissa hankinnoissa sähköiseen laskutukseen. Saavuttaakseen tavoitteensa komissio sponsoroi julkisten hankintojen sähköisen laskutuksen standardien käyttöönottoa EU:n alueella. Kaksi sähköisen laskutuksen tärkeintä standardia on mahdollista hankkia SFS:n verkkokaupasta käyttäjälle maksutta.

Lue lisää

10.1.2019 Kattolamppujen pistokytkin muuttuu

Suomessa käytössä oleva kattovalaisimien pistoke uudistuu. Jo 30 vuotta on ollut käytössä helppokäyttöisiä ruotsalaiseen standardiin perustuvia pistokkeita, jotka ovat korvanneet perinteiset sokeripalat. Uusi pistoke perustuu vuonna 2009 eurooppalaiseksi standardiksi vahvistettuun maailmanlaajuiseen standardiin. Pohjoismaat hakivat ja saivat standardin käyttöönottoon kymmenen vuoden siirtymäajan, joka päättyy 1.4.2019.

Lue lisää

8.1.2019 SFS:n luettelo 1/2019 ilmestynyt

SFS:n luettelo 1/2019 on julkaistu SFS:n verkkosivuilla osoitteessa http://www.sfs.fi/luettelot . Luettelossa mainitaan loka-joulukuussa 2018 vahvistetut ja kumotut SFS-standardit sekä uusimmat CENin julkaisut. Luettelo julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Luettelosivulla on myös linkki 5.12.2018 julkaistuun SFS:n kansalliseen työohjelmaan. Seuraava luettelo ilmestyy huhtikuussa 2019.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization