header kompassi
A- A+
 
 

Cities set Standards

19.10.2017 8.30 - 16.00

Perustiedot
Paikka
Congress Centre Albert Borchette, Brussels
Kuvaus

Kuinka tehdä älykkäitä ratkaisuja kaupungeissa? Ovatko standardit oikeat työkalut kaupungeille? Voivatko eurooppalaiset standardisoimisjärjestöt olla osa kaupunkien matkalla älykkääseen ja kestävään tulevaisuuteen? Näitä asioita käsitellään Brysselissä järjestettävässä seminaarissa otsikolla "Cities set Standards to be Smarter and more Sustainable"


Lisätiedot https://www.cencenelec.eu/news/events/Pages/EV-2017-033.aspx

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization