header ajankohtaista
A- A+
 
 

Cities set Standards

19.10.2017 8.30 - 16.00

Perustiedot
Paikka
Congress Centre Albert Borchette, Brussels
Kuvaus

Kuinka tehdä älykkäitä ratkaisuja kaupungeissa? Ovatko standardit oikeat työkalut kaupungeille? Voivatko eurooppalaiset standardisoimisjärjestöt olla osa kaupunkien matkalla älykkääseen ja kestävään tulevaisuuteen? Näitä asioita käsitellään Brysselissä järjestettävässä seminaarissa otsikolla "Cities set Standards to be Smarter and more Sustainable"


Lisätiedot https://www.cencenelec.eu/news/events/Pages/EV-2017-033.aspx

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.2.2018 Talvilomalaisen turvallisuutta edistetään symbolein

Talvilomallaan voi törmätä turvallista liikkumista edistäviin symboleihin. Turvallisuutta ohjaavat symbolit ovat yleisiä etenkin laskettelukeskuksissa, joissa laskettelijan turvallisuutta edistetään kansainvälisillä turvallisuusmerkeillä. Talvilomalainen törmää turvallisuusmerkkeihin myös kaupungeissa, eikä lentokentillä niiltä voi välttyä.

Lue lisää

7.2.2018 Lue Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. in vitro -diagnostiikan standardit ja staattisen sähkön hallinta terveydenhuollon tiloissa.

Lue lisää

31.1.2018 Lue Johtamisen standardit -uutiskirje 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit kuluvan vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat työterveyden ja työturvallisuuden johtamisen uusi standardi ISO 45001, uusi IT-johtamisen standardi datanhallintaan, testauslaboratorioiden pätevyysvaatimusten uusittu standardi ja standardin ISO 9001 käyttö.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization