header ajankohtaista
A- A+
 
 

Energy Audits one year on

19.6.2017 09.30-16.45

Perustiedot
Paikka
CEN-CENELEC Meeting Centre, Brussels, Belgium
Kuvaus

Website-energy-Audit


EU:n energiatehokkuusdirektiivi 2012/27/EU on keskeinen EU:n energiasäädös, joka pyrkii lisäämään energiatehokkuutta. Energia-auditoinnit ovat yksi tärkeimmistä EU:n energiasäädösten työkaluista. Eurooppalaiset standardisoimisjärjestöt CEN ja CENELEC ovat laatineet energia-auditointeja käsittelevän moniosaisen standardin SFS-EN 16247 tukemaan jäsenvaltioiden energia-auditointiohjelmia. Seminaarissa aiheena ovat kokemukset energia-auditoinneista ja tulevaisuuden haasteet.


Lisätietoja seminaarista on CEC-CENELECin verkkosivuilla.

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

21.2.2018 Johtamisjärjestelmät kuljetusalalla normaalia arkea

Johtamis- ja laatujärjestelmät ovat kuljetusalalla normaalia arkea, sanoo Alexej von Bagh Raskassarja-lehdessä. ISO 9001 on maailmalla tunnetuin laadunhallintajärjestelmä. Bagh on Rototec Groupin toimitusjohtaja ja Raskassarja-ketjun toimintaa hallinnoivan Finnish RK-Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Lue lisää

15.2.2018 Talvilomalaisen turvallisuutta edistetään symbolein

Talvilomallaan voi törmätä turvallista liikkumista edistäviin symboleihin. Turvallisuutta ohjaavat symbolit ovat yleisiä etenkin laskettelukeskuksissa, joissa laskettelijan turvallisuutta edistetään kansainvälisillä turvallisuusmerkeillä. Talvilomalainen törmää turvallisuusmerkkeihin myös kaupungeissa, eikä lentokentillä niiltä voi välttyä.

Lue lisää

7.2.2018 Lue Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. in vitro -diagnostiikan standardit ja staattisen sähkön hallinta terveydenhuollon tiloissa.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization