header ajankohtaista
A- A+
 
 

Henkilöstöjohtamisen uudet tuulet

7.6.2018 9-11.15

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Kansainvälinen henkilöstöstandardisointityö on herättänyt laajaa mielenkiintoa; työssä on mukana asiantuntijoita yli 50 maasta. Kansainvälisen HRM-standardisoinnin tavoitteena on saada alalle globaalit pelisäännöt.


Vuonna 2016 alettiin julkaista kansainvälistä henkilöstöjohtamisen standardisarjaa. Sarjan standardeissa esitetään ohjeita henkilöstöjohtamisen prosesseille, kuten rekrytoinnille, sekä mittareita prosessien onnistumisen arviointiin. Standardien avulla henkilöstöjohto voi kehittää, toteuttaa ja yhtenäistää organisaation henkilöstöjohtamisen prosesseja.


Tervetuloa torstaina 7.6.2018 aamiaistilaisuuteen, jossa esitellään kansainvälistä henkilöstöjohtamisen standardisointia ja kaksi uutta HRM-standardisarjan julkaisua:


Henkilöstöjohtaminen. Organisaatioiden kestävä työllistävyys (ISO/TR 30406:2017),

jossa käsitellään kestävää kehitystä huomioivaa henkilöstöjohtamista,


ja


Henkilöstöjohtaminen. Yhden rekrytoinnin kustannus (ISO/TS 30407:2017),

jossa käsitellään rekrytoinnin kustannustehokkuutta.


Suomenkieliset julkaisut ovat ostettavissa tapahtumasta ja sen jälkeen myös SFS:n verkkokaupasta.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan aamiaistilaisuuteen viimeistään maanantaina 4.6.2018. Tervetuloa mukaan! Tilaisuus striimataan, joten voit ilmoittautua myös suoratoiston katseluun.


Tilaisuuden järjestää SFS:n standardisointiryhmä SFS/SR 217 HRM, joka osallistuu alan kansainväliseen standardisointityöhön. Henkilöstöjohtamisen asiantuntijat voivat ryhmän jäsenenä seurata ja olla mukana alan kansainvälisten standardien kehittämisessä.

Lisätiedot tapahtumasta: asiantuntija Risto Pulkkanen (etunimi.sukunimi(at)sfs.fi)

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization