header kompassi
A- A+
 
 

Järjestelmän kokonaisarkkitehtuurin arviointiin apua standardeista

20.4.2018 13-16

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Arkkitehtuuria tehdään monella eri nimellä: kokonaisarkkitehtuuri, toiminta-arkkitehtuuri, ratkaisuarkkitehtuuri, järjestelmäarkkitehtuuri jne. Rajanveto on vaikeaa ja joskus jopa mahdotonta. Yhteistä näille kaikille on kuitenkin se, että arkkitehtuuri on osa suunnittelua.

Hyvä suunnitelma on selkeä ja toteuttamiskelpoinen. Hyvä suunnitelma on myös määrämuotoinen ja täten yksikäsitteisesti ymmärrettävä.

Tervetuloa perjantaina 20.4.2018 klo 13 seminaariin, jossa saat ajankohtaista tietoa alan nykysuuntauksista sekä standardisoinnista. Seminaarin järjestävät yhdessä SFS:n standardisointiryhmä SFS/SR 314 Ohjelmistotuotanto ja järjestelmäkehitys ja FiSMA ry.


Tapahtumatallenne on katsottavissa osoitteessa https://sfs.videosync.fi/jarjestelman-arkkitehtuurin-arviointiin-apua-standardeista


Lisätietoja tapahtumasta antaa asiantuntija Mikko Huttunen, Suomen Standardisoimisliitto SFS ry (etunimi.sukunimi(a)sfs.fi).Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

5.12.2018 Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää kriisitilanteissa?

Suomalaisia viestinnän asiantuntijoita kaivataan mukaan standardisointityöhön, joka koskee sosiaalisen median käyttöä kriisitilanteissa. Yhteiskunnan turvallisuuden alalta on olemassa runsaasti erilaisia standardeja ja niiden määrä kasvaa tasaisesti yhteiskunnallisten ja teknologisten muutosten tehostamana.

Lue lisää

4.12.2018 Lue SFS News 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen SFS News kuluvan vuoden neljäs numero on ilmestynyt. Siinä ovat esillä mm. mittayksikköjen uudet määritelmät, SFS:n 7.11. järjestämä tapahtuma "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", älykkäisiin kaupunkeihin liittyvä standardisointi ja SI-opas.

Lue lisää

4.12.2018 Genomiikan tietotekniikan standardisointi käynnistymässä

Genomiikka muuttaa merkittävästi lääketiedettä – se mahdollistaa uudenlaisten lääkkeiden kehittämisen, tarkentaa syöpähoitoja ja tarjoaa uudenlaisia menetelmiä perinnöllisten tautien diagnostiikkaan. Myös genomiikan tietotekniikan kehitys on tällä hetkellä hyvin aktiivista, niinpä standardien kehittäjäjoukko kaipaa lisää asiantuntijoita mukaan työhön.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization