header kompassi
A- A+
 
 

Järjestelmän kokonaisarkkitehtuurin arviointiin apua standardeista

20.4.2018 13-16

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Arkkitehtuuria tehdään monella eri nimellä: kokonaisarkkitehtuuri, toiminta-arkkitehtuuri, ratkaisuarkkitehtuuri, järjestelmäarkkitehtuuri jne. Rajanveto on vaikeaa ja joskus jopa mahdotonta. Yhteistä näille kaikille on kuitenkin se, että arkkitehtuuri on osa suunnittelua.

Hyvä suunnitelma on selkeä ja toteuttamiskelpoinen. Hyvä suunnitelma on myös määrämuotoinen ja täten yksikäsitteisesti ymmärrettävä.

Tervetuloa perjantaina 20.4.2018 klo 13 seminaariin, jossa saat ajankohtaista tietoa alan nykysuuntauksista sekä standardisoinnista. Seminaarin järjestävät yhdessä SFS:n standardisointiryhmä SFS/SR 314 Ohjelmistotuotanto ja järjestelmäkehitys ja FiSMA ry.


Tapahtumatallenne on katsottavissa osoitteessa https://sfs.videosync.fi/jarjestelman-arkkitehtuurin-arviointiin-apua-standardeista


Lisätietoja tapahtumasta antaa asiantuntija Mikko Huttunen, Suomen Standardisoimisliitto SFS ry (etunimi.sukunimi(a)sfs.fi).Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization