header kompassi
A- A+
 
 

Kuluttajien edustajia tarvitaan taas!

11.12.2018 13-16

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Ikääntyvä yhteiskunta, palveluiden digitalisoituminen, ilmastonmuutos ja uudenlaiset tuotteet luovat uusia tarpeita, joten tarvitaan uudenlaisia standardeja. Miten standardeissa otetaan huomioon kuluttajien ja kansalaisjärjestöjen edustajien näkemykset? Pitäisikö jotain tehdä toisin?


Tervetuloa SFS-seminaariin, jossa kerromme, miten järjestelmä toimii ja miten kuluttajana voit hyötyä siitä ja päästä vaikuttamaan standardeihin. Kuluttajat ovat tärkeä sidosryhmä standardisoinnissa, jossa tarvitaan kaikkia – valmistajia, maahantuojia, käyttäjiä, kauppaa, viranomaisia, testauslaitoksia, työmarkkinajärjestöjä.


Aika: 11.12.2018 klo 13–16. Kahvitarjoilu klo 12.30 alkaen.

Paikka: Suomen Standardisoimisliitto SFS ry, Malminkatu 34, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan Ilmoittautuminen-välilehdellä. Tilaisuus on maksuton.


Tilaisuuden järjestävät SFS, Kuluttajaliitto ja standardisoinnin kuluttajaryhmä SFS/SR 210.
Etukäteen kannattaa lukea Osallistu ja vaikuta -opas.

Lisätiedot: Susanna Vahtila, johtaja, Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
(etunimi.sukunimi@sfs.fi, 050 361 5404)

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.11.2018 Lue Johtamisen standardit 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen "Johtamisen standardit" numero 4/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. SFS:n 7.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla järjestämää tapahtumaa "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", kestävää rahoitusta, kiertotaloutta ja standardia ISO 9004.

Lue lisää

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyystutkimus käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization