header kompassi
A- A+
 
 

Lasten nukkumaympäristön uudet tuoteturvallisuusvaatimukset - TEVASTAn tuoteturvallisuuspäivä

27.9.2018 9.45 - 15

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Uudet tuoteturvallisuusstandardit vauvojen peitoille, unipusseille ja reunapehmusteille.


Tervetuloa mukaan Standardisoimisyhdistys TEVASTA ry ja Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n tilaisuuteen! Kuulet uusien standardien soveltamisesta ja miten yrityksesi voi valmistautua uusiin eurooppalaisiin tuoteturvallisuusvaatimuksiin. Saamme TUKESin tuoteturvallisuusvinkit, Tulli kertoo kemikaaleista lasten tekstiileissä ja  mukana on myös Kelan asiantuntija kertomassa äitiyspakkauksen prosessista.


Elokuun alussa julkaistiin uusia tuoteturvallisuusvaatimuksia sisältävät standardit vauvojen peitoille, unipusseille ja pinnasänkyjen reunapehmusteille. Vaatimuksia on mm. tuotteiden naruille ja nyöreille, materiaaleille, kemikaaleille sekä tuotteiden lämmöneristävyydelle. Lisäksi tuotteisiin on tulossa lisää pakollisia merkintöjä.


Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 21.9.2018. Tilaisuus striimataan: suoratoistoa voi seurata osoitteessa https://livestream.com/Infocrea-fi/lasten-nukkumaympariston-tuoteturvallisuus


Huom. Ilmoittautumistiedot tulevat sekä TEVASTAn että Suomen Standardisoimisliiton käyttöön.


Lisätietoja antaa Standardisoimisyhdistys TEVASTA ry:n standardisointipäällikkö Satu Nissi-Rantakömi (etunimi.sukunimi@stjm.fi).

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyys käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisää

8.11.2018 Meri Seistola työstää tekoälyn luotettavuutta ja selitettävyyttä

Tekoälylle on tekeillä jo useita standardeja, muun muassa sanasto, eettisyys, luotettavuus ja avoimuus. Myös suomalaisia on mukana standardisointityössä; yksi aktiivisista on Mediakasvatuskeskus Metkan toiminnanjohtaja Meri Seistola.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization