header kompassi
A- A+
 
 

Lasten nukkumaympäristön uudet tuoteturvallisuusvaatimukset - TEVASTAn tuoteturvallisuuspäivä

27.9.2018 9.45 - 15

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Uudet tuoteturvallisuusstandardit vauvojen peitoille, unipusseille ja reunapehmusteille.


Tervetuloa mukaan Standardisoimisyhdistys TEVASTA ry ja Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n tilaisuuteen! Kuulet uusien standardien soveltamisesta ja miten yrityksesi voi valmistautua uusiin eurooppalaisiin tuoteturvallisuusvaatimuksiin. Saamme TUKESin tuoteturvallisuusvinkit, Tulli kertoo kemikaaleista lasten tekstiileissä ja  mukana on myös Kelan asiantuntija kertomassa äitiyspakkauksen prosessista.


Elokuun alussa julkaistiin uusia tuoteturvallisuusvaatimuksia sisältävät standardit vauvojen peitoille, unipusseille ja pinnasänkyjen reunapehmusteille. Vaatimuksia on mm. tuotteiden naruille ja nyöreille, materiaaleille, kemikaaleille sekä tuotteiden lämmöneristävyydelle. Lisäksi tuotteisiin on tulossa lisää pakollisia merkintöjä.


Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 21.9.2018. Tilaisuus striimataan, joten etäosallistuminen on mahdollista. Ilmoittaudu striimin katseluun, niin saat katselulinkin sähköpostiisi noin vuorokausi ennen tapahtumaa.


Huom. Ilmoittautumistiedot tulevat sekä TEVASTAn että Suomen Standardisoimisliiton käyttöön.


Lisätietoja antaa Standardisoimisyhdistys TEVASTA ry:n standardisointipäällikkö Satu Nissi-Rantakömi (etunimi.sukunimi@stjm.fi).

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization