header kompassi
A- A+
 
 

Riskienhallintaseminaari

18.4.2018 14.00-16.15

Perustiedot
Paikka
Tapahtumatalo Bank Auditorio & Lounge, Helsinki
Kuvaus

Seminaarin järjestivät yhteistyössä Suomen Standardisoimisliitto SFS ry ja Suomen Riskienhallintayhdistys ry. Sen teemana oli uusittu standardi ISO 31000 ja muita riskienhallinnan työkaluja.


Tilaisuuden tallenne on osoitteessa https://livestream.com/infocrea-fi/iso-31000-riskienhallinta


Tilaisuus oli maksuton. Jos ilmoittautunut ei saavu tilaisuuteen tai peruuttaa osallistumisensa vasta seminaaripäivänä, veloitetaan 50 € järjestelykuluina.


Lisätiedot


Sirpa Sipola, SFS, sirpa.sipola(at)sfs.fi

Lassi Väisänen, SRHY, lassi.vaisanen(at)grcpartners.fi


Tilaisuuden kutsu

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

17.1.2019 Euroopan komissio sponsoroi sähköisen laskutuksen (eInvoicing) käyttöönottoa – standardit käyttöön maksutta

Euroopan komission tavoitteena on siirtyä vuoden 2020 aikana julkisissa hankinnoissa sähköiseen laskutukseen. Saavuttaakseen tavoitteensa komissio sponsoroi julkisten hankintojen sähköisen laskutuksen standardien käyttöönottoa EU:n alueella. Kaksi sähköisen laskutuksen tärkeintä standardia on mahdollista hankkia SFS:n verkkokaupasta käyttäjälle maksutta.

Lue lisää

10.1.2019 Kattolamppujen pistokytkin muuttuu

Suomessa käytössä oleva kattovalaisimien pistoke uudistuu. Jo 30 vuotta on ollut käytössä helppokäyttöisiä ruotsalaiseen standardiin perustuvia pistokkeita, jotka ovat korvanneet perinteiset sokeripalat. Uusi pistoke perustuu vuonna 2009 eurooppalaiseksi standardiksi vahvistettuun maailmanlaajuiseen standardiin. Pohjoismaat hakivat ja saivat standardin käyttöönottoon kymmenen vuoden siirtymäajan, joka päättyy 1.4.2019.

Lue lisää

8.1.2019 SFS:n luettelo 1/2019 ilmestynyt

SFS:n luettelo 1/2019 on julkaistu SFS:n verkkosivuilla osoitteessa http://www.sfs.fi/luettelot . Luettelossa mainitaan loka-joulukuussa 2018 vahvistetut ja kumotut SFS-standardit sekä uusimmat CENin julkaisut. Luettelo julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Luettelosivulla on myös linkki 5.12.2018 julkaistuun SFS:n kansalliseen työohjelmaan. Seuraava luettelo ilmestyy huhtikuussa 2019.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization