header kompassi
A- A+
 
 

Ohjeistusta tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän toteuttamiseen

14.12.2018 9.00

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus
Tervetuloa aamukahville kuulemaan ohjeistusta standardin ISO/IEC 27001 käyttöön.

Esittelemme tilaisuudessa uusitun ja suomennetun standardin, joka tarjoaa ohjeistusta standardissa ISO/IEC 27001 esitettyihin tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän vaatimuksiin. Ohjeistus sisältää tarkkaa tietoa, ohjeita ja toteuttamisesimerkkejä standardinmukaisen tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon.

 

Uusittu standardi täydentää tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästandardisarjaa, jonka standardit yhdessä antavat toteuttamisohjeet standardin ISO/IEC 27001 mukaiselle hallintajärjestelmälle. Sarjan standardeista saa yksityiskohtaisia ohjeita tietoturvan seurantaan, mittaukseen, analysointiin ja arviointiin sekä tietoturvariskien hallintaan.

 

Standardin Informaatioteknologia. Turvallisuustekniikat. Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmät. Ohjeistusta (SFS-ISO/IEC 27003) esittelee Riku Nykänen, Security Manager and Consultant, RD Velho.Seminaarin järjestää tietoturvallisuuden standardisointiryhmä SFS/SR 307.

Tilaisuutta voi seurata suoratoistona osoitteessa https://livestream.com/Infocrea-fi/sfs-tietoturvallisuuden-hallintajarjestelma


Lisätiedot:
Elina Huttunen
asiantuntija, SFS ry
elina.huttunen@sfs.fi

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

5.12.2018 Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää kriisitilanteissa?

Suomalaisia viestinnän asiantuntijoita kaivataan mukaan standardisointityöhön, joka koskee sosiaalisen median käyttöä kriisitilanteissa. Yhteiskunnan turvallisuuden alalta on olemassa runsaasti erilaisia standardeja ja niiden määrä kasvaa tasaisesti yhteiskunnallisten ja teknologisten muutosten tehostamana.

Lue lisää

4.12.2018 Lue SFS News 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen SFS News kuluvan vuoden neljäs numero on ilmestynyt. Siinä ovat esillä mm. mittayksikköjen uudet määritelmät, SFS:n 7.11. järjestämä tapahtuma "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", älykkäisiin kaupunkeihin liittyvä standardisointi ja SI-opas.

Lue lisää

4.12.2018 Genomiikan tietotekniikan standardisointi käynnistymässä

Genomiikka muuttaa merkittävästi lääketiedettä – se mahdollistaa uudenlaisten lääkkeiden kehittämisen, tarkentaa syöpähoitoja ja tarjoaa uudenlaisia menetelmiä perinnöllisten tautien diagnostiikkaan. Myös genomiikan tietotekniikan kehitys on tällä hetkellä hyvin aktiivista, niinpä standardien kehittäjäjoukko kaipaa lisää asiantuntijoita mukaan työhön.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization