header kompassi
A- A+
 
 

Paikkatieto liiketoiminnan mahdollistajana

11.10.2018 13-16

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus
Nykyaikaiset paikkatietojärjestelmät perustuvat kansainvälisiin standardeihin. Julkisten toimijoiden tarjoama avoin ja maksuton data mahdollistaa uudenlaiset sovellukset ja liiketoimintamallit. Tervetuloa seminaariimme torstaina 11.10.2018 kuulemaan mm. Maanmittauslaitoksen paikkatietoaineiston mahdollisuuksista, paikkatiedon sovelluksista eri toimialoilla ja muuta ajankohtaista tietoa.

Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on suunnattu erityisesti yrityksille ja organisaatioille, jotka suunnittelevat toimintansa tai tuotteidensa kehittämistä paikkatiedon avulla. Ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai suoratoiston katseluun. Tilaisuus on maksuton.

Seminaarin järjestää SFS:n standardisointiryhmä SFS/SR 304 Paikkatieto.

Lisätiedot: asiantuntija Mikko Huttunen, Suomen Standardisoimisliitto SFS ry (etunimi.sukunimi@sfs.fi)

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization