header kompassi
A- A+
 
 

Paikkatieto liiketoiminnan mahdollistajana

11.10.2018 13-16

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus
Nykyaikaiset paikkatietojärjestelmät perustuvat kansainvälisiin standardeihin. Julkisten toimijoiden tarjoama avoin ja maksuton data mahdollistaa uudenlaiset sovellukset ja liiketoimintamallit. Tervetuloa seminaariimme torstaina 11.10.2018 kuulemaan mm. Maanmittauslaitoksen paikkatietoaineiston mahdollisuuksista, paikkatiedon sovelluksista eri toimialoilla ja muuta ajankohtaista tietoa.

Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on suunnattu erityisesti yrityksille ja organisaatioille, jotka suunnittelevat toimintansa tai tuotteidensa kehittämistä paikkatiedon avulla. Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuutta voi seurata verkossa osoitteessa https://sfs.videosync.fi/paikkatieto-liiketoiminnan-mahdollistajana.

Seminaarin järjestää SFS:n standardisointiryhmä SFS/SR 304 Paikkatieto.

Lisätiedot: asiantuntija Mikko Huttunen, Suomen Standardisoimisliitto SFS ry (etunimi.sukunimi@sfs.fi)

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyys käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisää

8.11.2018 Meri Seistola työstää tekoälyn luotettavuutta ja selitettävyyttä

Tekoälylle on tekeillä jo useita standardeja, muun muassa sanasto, eettisyys, luotettavuus ja avoimuus. Myös suomalaisia on mukana standardisointityössä; yksi aktiivisista on Mediakasvatuskeskus Metkan toiminnanjohtaja Meri Seistola.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization