header ajankohtaista
A- A+
 
 

Tietosuojaseminaari

12.6.2018 13-16

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus
Henkilötietoja käsitellään aina vain enemmän ja enemmän - käsitteleviä organisaatioita ja tietojärjestelmiä tulee jatkuvasti lisää. Samaan aikaan yhteiskunta odottaa entistä parempaa henkilötietojen suojausta ja yksilöitä koskevien tietojen tietoturvallisuutta. Näitä vahvistamaan tarkoitetun EU:n tietosuoja-asetuksen soveltamisen aika on nyt.

Hyvällä henkilötietojen suojaamisella organisaatio voi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen noudattamisen lisäksi pienentää tietosuojan hallintaan kuluvaa aikaa ja resursseja sekä varmistaa asiakastyytyväisyyttä. Huolellisella valmistautumisella organisaatio voi tunnistaa tietosuojaongelmat jo varhaisessa vaiheessa.

Tervetuloa SFS:n seminaariin tiistaina 12.6. klo 13 kuulemaan, kuinka voit edistää tietosuojaa standardien avulla! Seminaari striimataan; suoratoistoa voi seurata osoitteessa https://livestream.com/Infocrea-fi/SFS-Tietosuojaseminaari.

Tietosuoja-asetuksen ajankohtaisten kuulumisten lisäksi seminaarissa esitellään kaksi uutta tietosuojastandardia: Menettelyohjeita henkilötietojen suojaamiseen (SFS-ISO/IEC 29151) sekä Ohjeita tietosuojavaikutusten arviointiin (SFS-ISO/IEC 29134). Standardien suomennokset julkaistaan tilaisuuteen mennessä.

Seminaarin järjestävät SFS ja standardisointiryhmä SFS/SR 307 Tietoturvatekniikat. Lisätietoja standardisoinnin asiantuntija Elina Huttuselta (etunimi.sukunimi(at)sfs.fi).
Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.8.2018 Lue Johtamisen standardit 3/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit numero 3/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardin ISO 45001 soveltamista, projektinhallintaa, kiertotaloutta ja johtamisjärjestelmien auditoinnin uusittua standardia.

Lue lisää

9.8.2018 Suurjännitesähköasennusten standardi päivitetty

SFS on julkaissut kesäkuussa 2018 standardista SFS 6001 Suurjännitesähköasennukset uusitun painoksen. Standardi koskee nimellisjännitteeltään yli 1 kilovoltin sähköasennuksia ja sitä käytetään sekä sähkönjakeluverkoissa että teollisuudessa.

Lue lisää

8.8.2018 Uusittu auditointistandardi ISO 19011 vahvistettu SFS-standardiksi

Uusittu kansainvälinen auditointistandardi Guidelines for auditing management systems (ISO 19011:2018) on hyväksytty eurooppalaiseksi standardiksi ja vahvistettu englanninkielisenä SFS-standardiksi tunnuksella SFS-EN ISO 19011:2018. Erilaisia hallintajärjestelmästandardeja eli johtamisen standardeja toiminnassaan hyödyntävät organisaatiot hyötyvät standardista laajasti.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization