header ajankohtaista
A- A+
 
 

Tietosuojaseminaari

12.6.2018 13-16

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus
Henkilötietoja käsitellään aina vain enemmän ja enemmän - käsitteleviä organisaatioita ja tietojärjestelmiä tulee jatkuvasti lisää. Samaan aikaan yhteiskunta odottaa entistä parempaa henkilötietojen suojausta ja yksilöitä koskevien tietojen tietoturvallisuutta. Näitä vahvistamaan tarkoitetun EU:n tietosuoja-asetuksen soveltamisen aika on nyt.

Hyvällä henkilötietojen suojaamisella organisaatio voi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen noudattamisen lisäksi pienentää tietosuojan hallintaan kuluvaa aikaa ja resursseja sekä varmistaa asiakastyytyväisyyttä. Huolellisella valmistautumisella organisaatio voi tunnistaa tietosuojaongelmat jo varhaisessa vaiheessa.

Tervetuloa SFS:n seminaariin tiistaina 12.6. klo 13 kuulemaan, kuinka voit edistää tietosuojaa standardien avulla! Seminaari striimataan, joten voit ilmoittautua myös suoratoiston katseluun ja saat suoratoisto-osoitteen suoraan sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

Tietosuoja-asetuksen ajankohtaisten kuulumisten lisäksi seminaarissa esitellään kaksi uutta tietosuojastandardia: Menettelyohjeita henkilötietojen suojaamiseen (SFS-ISO/IEC 29151) sekä Ohjeita tietosuojavaikutusten arviointiin (SFS-ISO/IEC 29134). Standardien suomennokset julkaistaan tilaisuuteen mennessä.

Seminaarin järjestävät SFS ja standardisointiryhmä SFS/SR 307 Tietoturvatekniikat. Lisätietoja standardisoinnin asiantuntija Elina Huttuselta (etunimi.sukunimi(at)sfs.fi).
Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization