header kompassi
A- A+
 
 

Uusi standardi taloushallinnon tietojen käytettävyyden mahdollistajana

18.12.2018 13 - 16.30

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

Tilintarkastusaineiston keräämiseksi taloushallinnon ja muista järjestelmistä laaditaan parhaillaan kansainvälistä standardia. Standardin tavoitteena ovat kustannussäästöt, suurempi tehokkuus sekä tiedon parempi tarkkuus ja luotettavuus.


Standardi tehdään kansainvälisen standardisoimisjärjestön ISOn vuonna 2015 perustetussa teknisessä komiteassa ISO/PC 295 Audit Data Collection. Myös suomalaisia asiantuntijoita on mukana laatimassa standardia.  


Tule kuulemaan lisää standardista sekä sen vaikutuksista taloushallinnon eri osa-alueisiin!


Tilaisuutta on mahdollista seurata verkossa suoratoistona osoitteessa https://livestream.com/Infocrea-fi/SFS-ISO-21378 

Suoratallenne on nähtävissä samassa osoitteessa myös tilaisuuden jälkeen.


Tilaisuus on maksuton. Sen järjestää SFS:n standardisointiryhmä SFS/SR 228 Rakenteisen tilintarkastusaineiston kerääminen.


Lisätiedot:

Mikko Huttunen, asiantuntija

Suomen Standardisoimisliitto SFS

etunimi.sukunimi@sfs.fi

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

5.12.2018 Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää kriisitilanteissa?

Suomalaisia viestinnän asiantuntijoita kaivataan mukaan standardisointityöhön, joka koskee sosiaalisen median käyttöä kriisitilanteissa. Yhteiskunnan turvallisuuden alalta on olemassa runsaasti erilaisia standardeja ja niiden määrä kasvaa tasaisesti yhteiskunnallisten ja teknologisten muutosten tehostamana.

Lue lisää

4.12.2018 Lue SFS News 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen SFS News kuluvan vuoden neljäs numero on ilmestynyt. Siinä ovat esillä mm. mittayksikköjen uudet määritelmät, SFS:n 7.11. järjestämä tapahtuma "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", älykkäisiin kaupunkeihin liittyvä standardisointi ja SI-opas.

Lue lisää

4.12.2018 Genomiikan tietotekniikan standardisointi käynnistymässä

Genomiikka muuttaa merkittävästi lääketiedettä – se mahdollistaa uudenlaisten lääkkeiden kehittämisen, tarkentaa syöpähoitoja ja tarjoaa uudenlaisia menetelmiä perinnöllisten tautien diagnostiikkaan. Myös genomiikan tietotekniikan kehitys on tällä hetkellä hyvin aktiivista, niinpä standardien kehittäjäjoukko kaipaa lisää asiantuntijoita mukaan työhön.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization