header kompassi
A- A+
 
 

Yhteinen Toimialaliitto: IVD-seminaari

21.11.2018 09 - 12

Perustiedot
Paikka
YTL, neuvottelukeskus, Helsinki
Kuvaus

Yhteinen Toimialaliitto ry järjestää ke 21.11 klo 9 – 12 seminaarin, jossa käsitellään monipuolisesti lääkinnällisiä laitteita ja IVD-laitteita koskevaa lainsäädäntöä ja standardeja. Seminaari on maksuton.


Tilaisuus on täynnä.


Annamme mielellämme lisätietoja!


Kimmo Konkarikoski, Suvi Pasanen

kimmo.konkarikoski@ytl.fi suvi.pasanen@ytl.fi

 

+358 (0) 40 579 4393 +358 (0) 50 328 5413

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

5.12.2018 Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää kriisitilanteissa?

Suomalaisia viestinnän asiantuntijoita kaivataan mukaan standardisointityöhön, joka koskee sosiaalisen median käyttöä kriisitilanteissa. Yhteiskunnan turvallisuuden alalta on olemassa runsaasti erilaisia standardeja ja niiden määrä kasvaa tasaisesti yhteiskunnallisten ja teknologisten muutosten tehostamana.

Lue lisää

4.12.2018 Lue SFS News 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen SFS News kuluvan vuoden neljäs numero on ilmestynyt. Siinä ovat esillä mm. mittayksikköjen uudet määritelmät, SFS:n 7.11. järjestämä tapahtuma "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", älykkäisiin kaupunkeihin liittyvä standardisointi ja SI-opas.

Lue lisää

4.12.2018 Genomiikan tietotekniikan standardisointi käynnistymässä

Genomiikka muuttaa merkittävästi lääketiedettä – se mahdollistaa uudenlaisten lääkkeiden kehittämisen, tarkentaa syöpähoitoja ja tarjoaa uudenlaisia menetelmiä perinnöllisten tautien diagnostiikkaan. Myös genomiikan tietotekniikan kehitys on tällä hetkellä hyvin aktiivista, niinpä standardien kehittäjäjoukko kaipaa lisää asiantuntijoita mukaan työhön.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization