header kompassi
A- A+
SFS:n menneiden tapahtumien aineistoihin pääset tutustumaan tästä.

 
 

Ohjeistusta tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän toteuttamiseen

14.12.2018 9.00

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus
Tervetuloa aamukahville kuulemaan ohjeistusta standardin ISO/IEC 27001 käyttöön.

Esittelemme tilaisuudessa uusitun ja suomennetun standardin, joka tarjoaa ohjeistusta standardissa ISO/IEC 27001 esitettyihin tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän vaatimuksiin. Ohjeistus sisältää tarkkaa tietoa, ohjeita ja toteuttamisesimerkkejä standardinmukaisen tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon.

 

Uusittu standardi täydentää tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästandardisarjaa, jonka standardit yhdessä antavat toteuttamisohjeet standardin ISO/IEC 27001 mukaiselle hallintajärjestelmälle. Sarjan standardeista saa yksityiskohtaisia ohjeita tietoturvan seurantaan, mittaukseen, analysointiin ja arviointiin sekä tietoturvariskien hallintaan.

 

Standardin Informaatioteknologia. Turvallisuustekniikat. Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmät. Ohjeistusta (SFS-ISO/IEC 27003) esittelee Riku Nykänen, Security Manager and Consultant, RD Velho.Seminaarin järjestää tietoturvallisuuden standardisointiryhmä SFS/SR 307.

Tilaisuutta voi seurata suoratoistona osoitteessa https://livestream.com/Infocrea-fi/sfs-tietoturvallisuuden-hallintajarjestelma


Lisätiedot:
Elina Huttunen
asiantuntija, SFS ry
elina.huttunen@sfs.fi

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.2.2019 Lue SFS News 1/2019

SFS News -uutiskirjeen kuluvan vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. kattovalaisimien uusi pistoke, valokuvauksen standardit ja katolta putoavasta lumesta varoittava merkki.

Lue lisää

7.2.2019 Suomen johdolla reilulle datataloudelle yhteiset tekniset vaatimusmäärittelyt Eurooppaan

IHAN - Ihmislähtöinen datatalous on Sitran hanke, jonka tarkoituksena on rakentaa reilun ja sujuvan datatalouden perustuksia. Hanke pyrkii saamaan ihmiset tietoisemmiksi oikeuksistaan ja antamaan työkaluja omien tietojen hallintaan verkossa.

Lue lisää

6.2.2019 SFS hakee tietojärjestelmäpäällikköä

Haemme Helsinkiin, tietohallintoomme tietojärjestelmäpäälliköksi monipuolista osaajaa.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization