header kompassi
A- A+
SFS:n menneiden tapahtumien aineistoihin pääset tutustumaan tästä.

 
 

Uutta IT-palveluiden ja datanhallintaan

19.12.2018 15-17

Perustiedot
Paikka
SFS:n kokouskeskus, Helsinki
Kuvaus

IT-palveluiden hallinta on erittäin tärkeää lähes kaikille organisaatioille. Nyt julkaistavan uusitun Palvelunhallintajärjestelmää koskevat vaatimukset (SFS-ISO/IEC 20000-1) -standardin avulla voi parantaa ja virtaviivaistaa IT-prosesseja ja lisätä siten organisaation tehokkuutta. Sen avulla voidaan myös osoittaa organisaation kykyä ylläpitää ja tarjota luotettavia IT-palveluita. Standardiin on lisätty uusia vaatimuksia ja sen rakennetta on selkeytetty.

Myös datanhallinnan merkitys on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Datanhallinnan pääperiaatteet kuvataan uudessa standardissa SFS-ISO/IEC 38500:2016 -standardin soveltaminen datanhallintaan (SFS-ISO/IEC 38505-1). Noudattamalla standardin määrittelemiä periaatteita ja käytäntöjä voidaan lisätä luottamusta organisaation datanhallintaan.

Tervetuloa kuulemaan näiden standardien sisällöstä SFS:n seminaariin 19.12.2018 klo 15–17. Kahvitarjoilu alkaa klo 14.30. Tilaisuuden suoratoistoa voi seurata osoitteessa https://livestream.com/Infocrea-fi/it-palveluiden-ja-datanhallinta

Seminaari on maksuton.

Tilaisuuden järjestää SFS:n standardisointiryhmä SR 308 IT:n ja IT-palveluiden johtaminen.


Lisätiedot: Mikko Huttunen, asiantuntija, SFS (etunimi.sukunimi@sfs.fi)

Tallenna kalenteritiedosto

SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.2.2019 Lue SFS News 1/2019

SFS News -uutiskirjeen kuluvan vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. kattovalaisimien uusi pistoke, valokuvauksen standardit ja katolta putoavasta lumesta varoittava merkki.

Lue lisää

7.2.2019 Suomen johdolla reilulle datataloudelle yhteiset tekniset vaatimusmäärittelyt Eurooppaan

IHAN - Ihmislähtöinen datatalous on Sitran hanke, jonka tarkoituksena on rakentaa reilun ja sujuvan datatalouden perustuksia. Hanke pyrkii saamaan ihmiset tietoisemmiksi oikeuksistaan ja antamaan työkaluja omien tietojen hallintaan verkossa.

Lue lisää

6.2.2019 SFS hakee tietojärjestelmäpäällikköä

Haemme Helsinkiin, tietohallintoomme tietojärjestelmäpäälliköksi monipuolista osaajaa.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization