header kompassi
A- A+

rss Uutiset

21.2.2018

Johtamisjärjestelmät kuljetusalalla normaalia arkea

Johtamis- ja laatujärjestelmät ovat kuljetusalalla normaalia arkea, sanoo Alexej von Bagh Raskassarja-lehdessä. ISO 9001 on maailmalla tunnetuin laadunhallintajärjestelmä. Bagh on Rototec Groupin toimitusjohtaja ja Raskassarja-ketjun toimintaa hallinnoivan Finnish RK-Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Von Bagh tietää, mistä puhuu, sillä hän on tehnyt lopputyönsä johtamisjärjestelmistä. ISO-järjestelmä on hänelle tuttu myös kotoa. Alexej’n isä Antero von Bagh oli mukana monia vuosia SFS:n laadunhallintakomiteassa.

Laatujärjestelmä ei Baghin mukaan ole vain yhden ihmisen työ, vaan koskee kaikkia. Laatujärjestelmä on koko henkilökunnan normaalia työtä ja avainjuttuna on jatkuva kehitystyö, Bagh korostaa Raskassarja-lehdessä 1/2018.

Raskassarja-ketju on raskaan kaluston varaosakaupan myymäläketju, joka koostuu itsenäisistä yrityksistä. Jäseninä ketjussa on 18 raskaan kaluston varaosaliikettä, joilla on 12 korjaamoa.

Lue koko juttu
Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization