header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

21.10.2016

Kovaselle ympäristöjärjestelmä on jatkuvaa parantamista

Kuljetusalan perheyritysryhmä Kovanen Yhtiöt Oy on käyttänyt viisi vuotta ISO 14001 –standardia toimintansa kehittämisessä. Nyt se on uusimassa ympäristöjärjestelmäänsä vuonna 2015 ilmestyneen standardin ISO 14001 päivitetyn version vaatimusten mukaiseksi.

kovanen9930eda215e1cbd8_400x400ar

Standardin käyttöönotossa keskiöön nousivat polttoaineen, veden, paperin ja sähkönkulutuksen seuraaminen ja systemaattiset toimet niiden vähentämiseksi huomioiden samalla liiketoiminnan vaatimukset. Kyseiset näkökohdat ovat edelleen Kovasen ympäristöjärjestelmän selkäranka.

- Viidessä vuodessa on menty paljon eteenpäin. Kalustoa on uusittu – ja uusitaan edelleen – ja polttoaineen kulutuksessa on päästy suuria prosenttilukuja alaspäin. Järjestelmien sähköistymisen myötä on paperinkulutus pudonnut murto-osaan vuosien takaisesta. Vaikka paljon on jo tehty, haastetta riittää myös tuleville vuosille. Erityisesti johdon rooli, strategiat ja sidosryhmien entistäkin tiiviimpi huomiointi korostuvat järjestelmän uudessa versiossa, pohtii myyntitiimin työntekijä Tiina Kallio yhtiöitten tiedotteessa.

Kovanen Yhtiöt Oy on vuonna 1978 perustettu kuljetusalan perheyritysryhmä, jonka omistaa Heikki Kovanen perheineen. Konsernin liiketoiminta jakautuu henkilökuljetuksiin ja tavaraliikenteeseen. Konsernin liikevaihto oli 32,88 miljoonaa euroa vuonna 2014 ja yrityksen palveluksessa työskentelee n. 600 työntekijää. Henkilökuljetustoiminnassa Kovanen on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys.

Lisää aiheesta yhtiöitten tiedotteessa http://news.cision.com/fi/kovanen-yhtiot-oy/r/kovasen-ymparistojarjestelma-tayttaa-viisi-vuotta,c2101487

 


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

20.10.2017 Johtavat teollisuusmaat: digitalisoituva maailma tarvitsee standardeja

Digitaalisesti kehittyvä maailma tarvitsee vapaaehtoisia kansainvälisiä ja markkinoiden tarpeisiin perustuvia standardeja, todetaan johtavien teollisuusmaiden ICT- ja teollisuusministerien syyskuussa Italian Torinossa pidetyn G7-kokouksen julkilausumassa.

Lue lisää

11.10.2017 Standardit auttavat energiansäästössä

Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO on julkaissut yli 200 standardia energiatehokkuudesta ja uusituvista luonnonvaroista. Energiatehokkuus ja vähän hiilidioksidipäästöjä tuottavat energiateknologiat voivat auttaa ilmastonmuutoksen hillinnässä, energiaturvallisuudessa ja energian saatavuudessa. Mutta maailmanlaajuisessa käyttöönotossa tarvitaan standardeja.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization