header ajankohtaista
A- A+

Uutiset

21.10.2016

Kovaselle ympäristöjärjestelmä on jatkuvaa parantamista

Kuljetusalan perheyritysryhmä Kovanen Yhtiöt Oy on käyttänyt viisi vuotta ISO 14001 –standardia toimintansa kehittämisessä. Nyt se on uusimassa ympäristöjärjestelmäänsä vuonna 2015 ilmestyneen standardin ISO 14001 päivitetyn version vaatimusten mukaiseksi.

kovanen9930eda215e1cbd8_400x400ar

Standardin käyttöönotossa keskiöön nousivat polttoaineen, veden, paperin ja sähkönkulutuksen seuraaminen ja systemaattiset toimet niiden vähentämiseksi huomioiden samalla liiketoiminnan vaatimukset. Kyseiset näkökohdat ovat edelleen Kovasen ympäristöjärjestelmän selkäranka.

- Viidessä vuodessa on menty paljon eteenpäin. Kalustoa on uusittu – ja uusitaan edelleen – ja polttoaineen kulutuksessa on päästy suuria prosenttilukuja alaspäin. Järjestelmien sähköistymisen myötä on paperinkulutus pudonnut murto-osaan vuosien takaisesta. Vaikka paljon on jo tehty, haastetta riittää myös tuleville vuosille. Erityisesti johdon rooli, strategiat ja sidosryhmien entistäkin tiiviimpi huomiointi korostuvat järjestelmän uudessa versiossa, pohtii myyntitiimin työntekijä Tiina Kallio yhtiöitten tiedotteessa.

Kovanen Yhtiöt Oy on vuonna 1978 perustettu kuljetusalan perheyritysryhmä, jonka omistaa Heikki Kovanen perheineen. Konsernin liiketoiminta jakautuu henkilökuljetuksiin ja tavaraliikenteeseen. Konsernin liikevaihto oli 32,88 miljoonaa euroa vuonna 2014 ja yrityksen palveluksessa työskentelee n. 600 työntekijää. Henkilökuljetustoiminnassa Kovanen on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys.

Lisää aiheesta yhtiöitten tiedotteessa http://news.cision.com/fi/kovanen-yhtiot-oy/r/kovasen-ymparistojarjestelma-tayttaa-viisi-vuotta,c2101487

 


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sähköalan standardit SFSstä

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

21.4.2017 Elintarvikkeiden autenttisuudesta laaditaan suositukset

Projektin tavoitteena on laatia konsensukseen perustuvia suosituksia ydintermien ja käsitteiden määritelmille ja luoda periaatteet ja perusvaatimukset ruokaan liittyvään autenttisuuteen. Tuloksena syntyvä dokumentti tarjoaa parhaitten käytäntöjen suosituksia viestintään ja työhön tulevaisuudessa, joka liittyy elintarvikkeiden autenttisuuteen sekä auttaa varmistamaan elintarvikkeiden autenttisuutta.

Lue lisää

11.4.2017 Lääkinnällisten laitteiden asetukset on hyväksytty

Lääkinnällisten laitteiden asetukset on hyväksytty EU:n parlamentissa 5.4.2017. Lääkinnällisiä laitteita ovat esimerkiksi piilolinssit, anestesia- ja hengityslaitteet, sydämentahdistimet, rintaimplantit ja lonkkaproteesit.

Lue lisää

6.4.2017 Sinituote Oy panostaa laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöasioihin

Kokemäellä sijaitsevan Sinituote Oy:n tehtaat kehittävät toimintansa laatua, turvallisuutta ja ympäristöasioita standardien avulla.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization

rss Tuoteuutiset

22.3.2017 Uusimmat tuoteuutiset löytyvät verkkokaupasta

Tuoteuutiset kerrotaan SFS Kaupan -verkkosivuilla.

Lue lisää