header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

21.9.2017

Oodin työmaalla standardit turvallisuutta takaamassa

Helsingin uuden keskustakirjaston Oodin työmaalle tulevia työntekijöitä muistutetaan suojavarusteista. Kirjastoa rakentavan YIT:n julisteessa kerrotaan henkilönsuojainten eurooppalaisista standardeista. Käyttötarkoitukseensa soveltuvien laadukkaiden henkilönsuojainten käyttö on tärkeä keino parantaa työturvallisuutta.

kirjastotyömaaIMG_4294

Tekstit työmaan monikielisessä julisteessa ovat kuudella kielellä. Julisteessa on mainittu myös kunkin standardin tunnus. Työpaikoilla, joilla on työntekijöitä eri maista, standardien tunnukset helpottavat täsmällistä viestintää. Eurooppalaiset standardit ovat voimassa kaikissa EU- ja Efta-maissa.

Ensimmäiset vesikattoelementit nousivat Oodin pohjoispäähän elokuussa. Oodin on määrä avautua yleisölle joulukuussa 2018. Keskustakirjaston odotetaan saavuttavan 2,5 miljoonaa asiakaskäyntiä vuodessa ja parhaimmillaan 10 000 käyntiä päivässä.

Kirjasto tulee täydentämään Töölönlahden kulttuurikeskittymän. Se on yksi näkyvimmistä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden merkkihankkeista.

 


Palaa otsikoihin