header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

9.10.2017

Pienjännitesähköasennusten tilaisuuden aineisto julkaistu

Pienjännitesähköasennuksia käsittelevä standardisarja SFS 6000:2017 julkistettiin SFS:n kokouskeskuksessa 5. lokakuuta pidetyssä tilaisuudessa. Sarjan 39 standardia on koottu SFS-käsikirjoihin 600-1-1 ja 600-1-2. Julkistamistilaisuuden esitysten aineistot ja tallenne ovat katsottavissa SFS:n verkkosivuilla kohdassa Menneet tapahtumat. Kohdassa Aihealueet > Sähkö ja elektroniikka on julkaistu tietopaketti SFS 6000 -standardisarjasta.Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

20.10.2017 Johtavat teollisuusmaat: digitalisoituva maailma tarvitsee standardeja

Digitaalisesti kehittyvä maailma tarvitsee vapaaehtoisia kansainvälisiä ja markkinoiden tarpeisiin perustuvia standardeja, todetaan johtavien teollisuusmaiden ICT- ja teollisuusministerien syyskuussa Italian Torinossa pidetyn G7-kokouksen julkilausumassa.

Lue lisää

11.10.2017 Standardit auttavat energiansäästössä

Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO on julkaissut yli 200 standardia energiatehokkuudesta ja uusituvista luonnonvaroista. Energiatehokkuus ja vähän hiilidioksidipäästöjä tuottavat energiateknologiat voivat auttaa ilmastonmuutoksen hillinnässä, energiaturvallisuudessa ja energian saatavuudessa. Mutta maailmanlaajuisessa käyttöönotossa tarvitaan standardeja.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization