header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

2.5.2017

Presiis on ilmestynyt! Aiheena terveysteknologia ja paljon muuta

SFS:n sidosryhmälehti Presiis 1 /2017 on ilmestynyt. Terveysteknologian vienti kasvoi viime vuonna 9,7 prosenttia. Uusimmassa numerossa kerrotaan, millä reseptillä terveysteknologian menestystarina on leivottu.

SFS_Presiis_1_2017_kansiPresiis kertoo myös, että järjestelmällinen testaaminen tukee Fiskarsilla laatua tuotekehityksen alusta valmistukseen asti. Aiheena lehdessä ovat myös betonin standardit. Työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson kertoo lehden haastattelussa, että uusien työpaikkojen määrä on hyvä menestyksen mittari.

Presiis-lehdet löydät täältä.

Presiis on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä, tilaajilleen maksuton SFS:n sidosryhmälehti. Tilaa Presiis itsellesi lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen presiis@sfs.fi


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.8.2018 Lue Johtamisen standardit 3/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit numero 3/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardin ISO 45001 soveltamista, projektinhallintaa, kiertotaloutta ja johtamisjärjestelmien auditoinnin uusittua standardia.

Lue lisää

9.8.2018 Suurjännitesähköasennusten standardi päivitetty

SFS on julkaissut kesäkuussa 2018 standardista SFS 6001 Suurjännitesähköasennukset uusitun painoksen. Standardi koskee nimellisjännitteeltään yli 1 kilovoltin sähköasennuksia ja sitä käytetään sekä sähkönjakeluverkoissa että teollisuudessa.

Lue lisää

8.8.2018 Uusittu auditointistandardi ISO 19011 vahvistettu SFS-standardiksi

Uusittu kansainvälinen auditointistandardi Guidelines for auditing management systems (ISO 19011:2018) on hyväksytty eurooppalaiseksi standardiksi ja vahvistettu englanninkielisenä SFS-standardiksi tunnuksella SFS-EN ISO 19011:2018. Erilaisia hallintajärjestelmästandardeja eli johtamisen standardeja toiminnassaan hyödyntävät organisaatiot hyötyvät standardista laajasti.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization