header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

1.1.2017

Puutuoteteollisuus ry:n Matti Mikkola SFS:n puheenjohtajaksi

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n vaalikokous pidettiin 30. marraskuuta Helsingissä. Toimitusjohtaja Matti Mikkola Puutuoteteollisuus ry:stä valittiin kokouksessa liiton puheenjohtajaksi vuoden 2017 alusta alkavaksi kolmivuotiskaudeksi.

Liiton hallitukseen on valittu seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi uusiksi jäseniksi sidosryhmäjohtaja Timo Heikka Stora Enso Oyj:stä, johtaja Anders Andtbacka Uponor Oyj:stä sekä toimitusjohtaja Juha Luhanka Rakennustuoteteollisuus RTT ry:stä.

SFS:n varapuheenjohtajana jatkaa strategiajohtaja Antti Joensuu työ- ja elinkeinoministeriöstä. Jäseninä jatkavat teknologiajohtaja Heikki Uusitalo ABB Oy:stä, johtaja Ilkka Niemelä Teknologiateollisuus ry:stä ja toimitusjohtaja Helena Vänskä Öljy- ja biopolttoaineala ry:stä. 


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

20.10.2017 Johtavat teollisuusmaat: digitalisoituva maailma tarvitsee standardeja

Digitaalisesti kehittyvä maailma tarvitsee vapaaehtoisia kansainvälisiä ja markkinoiden tarpeisiin perustuvia standardeja, todetaan johtavien teollisuusmaiden ICT- ja teollisuusministerien syyskuussa Italian Torinossa pidetyn G7-kokouksen julkilausumassa.

Lue lisää

11.10.2017 Standardit auttavat energiansäästössä

Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO on julkaissut yli 200 standardia energiatehokkuudesta ja uusituvista luonnonvaroista. Energiatehokkuus ja vähän hiilidioksidipäästöjä tuottavat energiateknologiat voivat auttaa ilmastonmuutoksen hillinnässä, energiaturvallisuudessa ja energian saatavuudessa. Mutta maailmanlaajuisessa käyttöönotossa tarvitaan standardeja.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization