header kompassi
A- A+

rss Uutiset

10.1.2018

RAL-värikartan pakkaus voitti saksalaisen design-palkinnon

RAL COLOURS palkittiin German Design Awardin Pakkaukset-sarjassa innovatiivisesta tuote- ja viestintämuotoilustaan. RAL COLOURS sai arvostetun saksalaisen design-palkinnon jo neljättä kertaa. Tämän vuoden palkinto annetaan värien standardisoijalle RAL Classic K5 -värikartalle suunnitellusta pakkauksesta.

Palkittu RAL K5:n pakkaus suojaa K5 CLASSIC -värikarttaa. Väriviuhkan pakkauksessa on käytetty samaa väriä kuin yrityksen muissakin pakkauksissa. Mattavärit esittävän väriviuhkan pakkaus on puolihimmeä, kun taas kiiltävien värien viuhka on korkeakiiltoisessa pakkauksessa.

RAL CLASSICSFS:stä voi hankkia RAL-tuotteita

Suomen Standardisoimisliitto myy RAL K5 CLASSIC -värikarttaa sekä muita RALin värituotteita. Suurin osa RAL-värikartoista kuvaa maalien sävyjä. RAL-väriavaruuden määrittely perustuu eurooppalaiseen standardiin.

Maalien lisäksi on olemassa RAL-koodit metalliväreille ja muovipinnoille. Lue lisää RAL-värikartoista ja niiden historiasta  artikkelista Väreillä on väliä.
 
German Design Awardilla muistetaan suunnannäyttäjiä

German Design Award on arvostettu kansainvälinen palkinto, jonka myöntää German Design Council. Palkinnolla kunnioitetaan innovatiivisia tuotteita ja projekteja, niiden valmistajia ja suunnittelijoita, jotka ovat suunnannäyttäjiä saksalaisessa ja kansainvälisellä muotoilukentällä ja jotka pystyvät erottautumaan laadullaan muista kilpailijoista.

German Design Councilia pidetään yhtenä maailman parhaista viestinnän ja brändäyksen asiantuntijoista. Kilpailun jokaisessa kategoriassa on useita voittajia. Voittavat design-tuotteet valitsee kunkin kategorian oma tuomaristo. Tämän vuoden palkinnot jaetaan palkintoseremoniassa 9.2.2018 Frankfurtissa.
 
Lue lisää SFS:n myymistä RAL-tuotteista.

Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization