header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

10.1.2018

RAL-värikartan pakkaus voitti saksalaisen design-palkinnon

RAL COLOURS palkittiin German Design Awardin Pakkaukset-sarjassa innovatiivisesta tuote- ja viestintämuotoilustaan. RAL COLOURS sai arvostetun saksalaisen design-palkinnon jo neljättä kertaa. Tämän vuoden palkinto annetaan värien standardisoijalle RAL Classic K5 -värikartalle suunnitellusta pakkauksesta.

Palkittu RAL K5:n pakkaus suojaa K5 CLASSIC -värikarttaa. Väriviuhkan pakkauksessa on käytetty samaa väriä kuin yrityksen muissakin pakkauksissa. Mattavärit esittävän väriviuhkan pakkaus on puolihimmeä, kun taas kiiltävien värien viuhka on korkeakiiltoisessa pakkauksessa.

RAL CLASSICSFS:stä voi hankkia RAL-tuotteita

Suomen Standardisoimisliitto myy RAL K5 CLASSIC -värikarttaa sekä muita RALin värituotteita. Suurin osa RAL-värikartoista kuvaa maalien sävyjä. RAL-väriavaruuden määrittely perustuu eurooppalaiseen standardiin.

Maalien lisäksi on olemassa RAL-koodit metalliväreille ja muovipinnoille. Lue lisää RAL-värikartoista ja niiden historiasta  artikkelista Väreillä on väliä.
 
German Design Awardilla muistetaan suunnannäyttäjiä

German Design Award on arvostettu kansainvälinen palkinto, jonka myöntää German Design Council. Palkinnolla kunnioitetaan innovatiivisia tuotteita ja projekteja, niiden valmistajia ja suunnittelijoita, jotka ovat suunnannäyttäjiä saksalaisessa ja kansainvälisellä muotoilukentällä ja jotka pystyvät erottautumaan laadullaan muista kilpailijoista.

German Design Councilia pidetään yhtenä maailman parhaista viestinnän ja brändäyksen asiantuntijoista. Kilpailun jokaisessa kategoriassa on useita voittajia. Voittavat design-tuotteet valitsee kunkin kategorian oma tuomaristo. Tämän vuoden palkinnot jaetaan palkintoseremoniassa 9.2.2018 Frankfurtissa.
 
Lue lisää SFS:n myymistä RAL-tuotteista.

Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

20.6.2018 Kansainvälinen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmästandardi uusittu

Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO on julkaissut uuden version elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmiä käsittelevästä standardista ISO 22000. Standardi korvaa vuonna 2005 ilmestyneen ensimmäisen version. ISO 22000:2018 tulee ladattavaksi SFS:n verkkokauppaan 26.6.2018.

Lue lisää

20.6.2018 Standardisointi mukana EU:n seuraavan kauden tutkimuksen puiteohjelmassa

Euroopan komissio on julkaissut 7.6.2018 ehdotuksensa seuraavien vuosien tutkimuksen puiteohjelmaksi ”Euroopan horisontti (FP9)”. Eurooppalaiset standardisoimisjärjestöt CEN ja CENELEC toivottavat tervetulleeksi EU:n teollisuuden maailmanlaajuiselle kilpailukyvylle keskeisen ehdotuksen. Ehdotuksen toinen artikla mainitsee standardisoinnin keskeiseksi avaintyökaluksi tutkimuksen ja innovaatioiden levittämisessä.

Lue lisää

20.6.2018 Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen standardi saa jatkoa

Kansainvälisen standardisoimisjärjestön ISOn tekninen komitea ISO/TC 283 Occupational health and safety management sai maaliskuussa 2018 valmiiksi työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen standardin ISO 45001. Komitean työtä on päätetty jatkaa. Keskeinen tavoite on standardin ISO 45001 ylläpito sekä standardin käyttöönottoa ja soveltamista tukevien ohjestandardien laadinta huomioiden mm pk-yritysten tarpeet.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization