header kompassi
A- A+

rss Uutiset

10.1.2018

RAL-värikartan pakkaus voitti saksalaisen design-palkinnon

RAL COLOURS palkittiin German Design Awardin Pakkaukset-sarjassa innovatiivisesta tuote- ja viestintämuotoilustaan. RAL COLOURS sai arvostetun saksalaisen design-palkinnon jo neljättä kertaa. Tämän vuoden palkinto annetaan värien standardisoijalle RAL Classic K5 -värikartalle suunnitellusta pakkauksesta.

Palkittu RAL K5:n pakkaus suojaa K5 CLASSIC -värikarttaa. Väriviuhkan pakkauksessa on käytetty samaa väriä kuin yrityksen muissakin pakkauksissa. Mattavärit esittävän väriviuhkan pakkaus on puolihimmeä, kun taas kiiltävien värien viuhka on korkeakiiltoisessa pakkauksessa.

RAL CLASSICSFS:stä voi hankkia RAL-tuotteita

Suomen Standardisoimisliitto myy RAL K5 CLASSIC -värikarttaa sekä muita RALin värituotteita. Suurin osa RAL-värikartoista kuvaa maalien sävyjä. RAL-väriavaruuden määrittely perustuu eurooppalaiseen standardiin.

Maalien lisäksi on olemassa RAL-koodit metalliväreille ja muovipinnoille. Lue lisää RAL-värikartoista ja niiden historiasta  artikkelista Väreillä on väliä.
 
German Design Awardilla muistetaan suunnannäyttäjiä

German Design Award on arvostettu kansainvälinen palkinto, jonka myöntää German Design Council. Palkinnolla kunnioitetaan innovatiivisia tuotteita ja projekteja, niiden valmistajia ja suunnittelijoita, jotka ovat suunnannäyttäjiä saksalaisessa ja kansainvälisellä muotoilukentällä ja jotka pystyvät erottautumaan laadullaan muista kilpailijoista.

German Design Councilia pidetään yhtenä maailman parhaista viestinnän ja brändäyksen asiantuntijoista. Kilpailun jokaisessa kategoriassa on useita voittajia. Voittavat design-tuotteet valitsee kunkin kategorian oma tuomaristo. Tämän vuoden palkinnot jaetaan palkintoseremoniassa 9.2.2018 Frankfurtissa.
 
Lue lisää SFS:n myymistä RAL-tuotteista.

Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

5.12.2018 Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää kriisitilanteissa?

Suomalaisia viestinnän asiantuntijoita kaivataan mukaan standardisointityöhön, joka koskee sosiaalisen median käyttöä kriisitilanteissa. Yhteiskunnan turvallisuuden alalta on olemassa runsaasti erilaisia standardeja ja niiden määrä kasvaa tasaisesti yhteiskunnallisten ja teknologisten muutosten tehostamana.

Lue lisää

4.12.2018 Lue SFS News 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen SFS News kuluvan vuoden neljäs numero on ilmestynyt. Siinä ovat esillä mm. mittayksikköjen uudet määritelmät, SFS:n 7.11. järjestämä tapahtuma "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", älykkäisiin kaupunkeihin liittyvä standardisointi ja SI-opas.

Lue lisää

4.12.2018 Genomiikan tietotekniikan standardisointi käynnistymässä

Genomiikka muuttaa merkittävästi lääketiedettä – se mahdollistaa uudenlaisten lääkkeiden kehittämisen, tarkentaa syöpähoitoja ja tarjoaa uudenlaisia menetelmiä perinnöllisten tautien diagnostiikkaan. Myös genomiikan tietotekniikan kehitys on tällä hetkellä hyvin aktiivista, niinpä standardien kehittäjäjoukko kaipaa lisää asiantuntijoita mukaan työhön.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization