header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

10.1.2018

RAL-värikartan pakkaus voitti saksalaisen design-palkinnon

RAL COLOURS palkittiin German Design Awardin Pakkaukset-sarjassa innovatiivisesta tuote- ja viestintämuotoilustaan. RAL COLOURS sai arvostetun saksalaisen design-palkinnon jo neljättä kertaa. Tämän vuoden palkinto annetaan värien standardisoijalle RAL Classic K5 -värikartalle suunnitellusta pakkauksesta.

Palkittu RAL K5:n pakkaus suojaa K5 CLASSIC -värikarttaa. Väriviuhkan pakkauksessa on käytetty samaa väriä kuin yrityksen muissakin pakkauksissa. Mattavärit esittävän väriviuhkan pakkaus on puolihimmeä, kun taas kiiltävien värien viuhka on korkeakiiltoisessa pakkauksessa.

RAL CLASSICSFS:stä voi hankkia RAL-tuotteita

Suomen Standardisoimisliitto myy RAL K5 CLASSIC -värikarttaa sekä muita RALin värituotteita. Suurin osa RAL-värikartoista kuvaa maalien sävyjä. RAL-väriavaruuden määrittely perustuu eurooppalaiseen standardiin.

Maalien lisäksi on olemassa RAL-koodit metalliväreille ja muovipinnoille. Lue lisää RAL-värikartoista ja niiden historiasta  artikkelista Väreillä on väliä.
 
German Design Awardilla muistetaan suunnannäyttäjiä

German Design Award on arvostettu kansainvälinen palkinto, jonka myöntää German Design Council. Palkinnolla kunnioitetaan innovatiivisia tuotteita ja projekteja, niiden valmistajia ja suunnittelijoita, jotka ovat suunnannäyttäjiä saksalaisessa ja kansainvälisellä muotoilukentällä ja jotka pystyvät erottautumaan laadullaan muista kilpailijoista.

German Design Councilia pidetään yhtenä maailman parhaista viestinnän ja brändäyksen asiantuntijoista. Kilpailun jokaisessa kategoriassa on useita voittajia. Voittavat design-tuotteet valitsee kunkin kategorian oma tuomaristo. Tämän vuoden palkinnot jaetaan palkintoseremoniassa 9.2.2018 Frankfurtissa.
 
Lue lisää SFS:n myymistä RAL-tuotteista.

Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

21.3.2018 Uusi versio tietoturvastandardista ISO/IEC 27000:2018

Tietoturvastandardisarjan yleiskatsauksesta Information technology -- Security techniques -- Information security management systems -- Overview and vocabulary (ISO/IEC 27000:2018) on julkaistu uusi versio. Siinä kerrotaan, mitkä ovat 27000-sarjan eri standardien roolit hallintajärjestelmässä ja miten ne toimivat yhdessä. Standardiin on koottu myös koko sarjassa käytetty termistö.

Lue lisää

20.3.2018 Sähköavusteisille polkupyörille tiukat vaatimukset

Pyöräily on hyödyllinen liikkumismuoto niin pyöräilijän kuin yhteiskunnankin kannalta. Ranskassa on laskettu, että työmatkapyöräilijä säästää keskimäärin 1 200 euroa vuodessa pelkästään yhteiskunnan terveydenhoitokuluja. Työmatkapyöräilyssä ovat sähköavusteiset polkupyörät lisänneet suosiotaan ja sähköpyöriin erikoistuneita liikkeitä on avattu. Viime vuonna maahamme tuotiin jo 6 182 sähköavusteista polkupyörää, mikä on kolme prosenttia pyörien kokonaistuonnista.

Lue lisää

13.3.2018 Tutustu uuteen julkaisuun Avain standardien maailmaan

Tiedätkö mikä standardi on ja miksi ne ovat hyödyllisiä? Entä kuka niitä tekee ja voiko niihin vaikuttaa?

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization