header kompassi
A- A+

rss Uutiset

22.11.2017 15.38

SFS on mukana #soteSlushissa 30.11.2017

Tervetuloa SFS:n ständille! Saat tietoa, miten standardien käyttö edistää liiketoimintaa terveyspalveluissa niin kotimaassa kuin erityisesti vientimarkkinoilla.


#soteSlush


SFS on mukana SLUSHin oheistapahtumassa Health and welfare services meets startups, joka kokoaa terveys- ja hyvinvointialan startupit ja alan tärkeimmät sidosryhmät yhteen. Kutsutilaisuuden järjestää sosiaali- ja terveysministeriö yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa torstaina 30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa.


Tutustu tapahtumaan STM:n sivuilla, STM:n Facebook-tapahtumasivulla ja seuraamalla Twitterissä hashtagia #soteSlush. Tapahtumaa on mahdollista seurata myös striimin välityksellä.Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization