header kompassi
A- A+

rss Uutiset

5.6.2018

Standardit esillä terveysteknologian innovaatiotapahtumassa

SFS ja YTL olivat mukana omalla osastolla touko-kesäkuun vaihteessa järjestetyssä terveydenhuollon startup-tapahtumassa Upgraded Life Festival.

biomedicumIMG_1499rajattu
SFS:n Mikko Huttunen, YTL:n Suvi Pasanen ja Kimmo Konkarikoski jakoivat tietoa standardeista tapahtumassa.


Standardisointipäällikkö Kimmo Konkarikoski piti tilaisuudessa esityksen ”Boost Your Competitive Strength by Standards”. Hän kirjoitti myös kolumnin tapahtuman verkkosivuille. Tom Ståhlberg Healthtech Finlandista piti tilaisuudessa myös esityksen säädöksiä ja standardeja käsitelleessä osiossa.


Tapahtuma järjestettiin Meilahden sairaalan tutkimus- ja opetuskeskuksessa Biomedicumissa Helsingissä. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2012.


Terveysteknologian parissa toimii Suomessa runsaat 280 yritystä. Ne työllistävät runsaat 10 000 henkeä. Viime vuonna terveysteknologian tuoteviennin arvo oli 2,2 miljardia euroa. Kasvua edellisvuodesta oli 5,3 prosenttia. Suomessa valmistetuista terveysteknologian tuotteista yli 80 prosenttia päätyy vientiin.


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization