header kompassi
A- A+

rss Uutiset

7.12.2017

Tietoturvastandardi ISO/IEC 27001 tukee Abloyn kasvua

lukko web ThinkstockPhotos-636617102Kansainvälinen tietoturvastandardi (SFS-EN ISO/IEC 27001) tukee Abloy Oy:n voimakasta kasvua digitaalisten lukitusratkaisujen tarjoajana, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Standardi antaa hyvän viitekehyksen tietoturvan johtamiseen.


- Abloyn vahvuuksia ovat kestävyys, luotettavuus ja jatkuvuus. Vahva tietoturvallisuuden hallinta on osa turvallisuusalan asiantuntemustamme sekä olennainen vaatimus asiakaskunnaltamme, sanoo Abloyn toimitusjohtaja Jari Toivanen yhtiön tiedotteessa. Toimitusjohtaja Jari Toivaisen mukaan standardi tukee yrityksen strategiaa hyvin.


- Tulevaisuuden lukitusjärjestelmät kytkeytyvät yhä vahvemmin tietojärjestelmiin, ja siksi on tärkeää, että turvallisuusalan asiantuntijayritykset vahvistavat tietoturvaansa, sanoo puolestaan Suomen turvaurakoitsijaliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Peter Östman.


Abloy Oy osoittaa vastikään myönnetyllä sertifikaatilla, että sen toiminta täyttää kansainvälisen standardin mukaiset vaatimukset ja että se noudattaa standardin mukaisia parhaita käytäntöjä. Sertifikaatin myöntäneen DNV GL:n teknisen päällikön Kimmo Haaralan mukaan tietoturvastandardi ISO/IEC 27001 antaa sitä käyttävälle organisaatiolle hyvät lähtökohdat uuden EU-tietosuoja-asetuksen tuomista laillisista velvoitteista suoriutumiseen.


Kansainvälistä standardia ISO/IEC 27001 käytetään laajalti. Maailmalla oli vuoden 2016 lopussa runsaat 33 000 sertifikaattia standardin vaatimukset täyttävästä toiminnasta. Eniten sertifikaatteja oli Japanissa (lähes 9 000 kpl). Suomessa sertifikaatteja oli 54.


Abloy hyödyntää myös muita johtamisen standardien tarjoamia viitekehyksiä liiketoiminnassaan. Yhtiö on 1980-luvulta lähtien toiminut sertifioidun laadunhallintajärjestelmän mukaisesti (SFS-EN ISO 9001), 1990-luvulta lähtien sertifioidun ympäristöjärjestelmän (SFS-EN ISO 14001) mukaan ja vuonna 2009 yhtiö sertifioi työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmänsä standardin OHSAS 18001 mukaisesti.

 


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization