header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

7.12.2017

Tietoturvastandardi ISO/IEC 27001 tukee Abloyn kasvua

lukko web ThinkstockPhotos-636617102Kansainvälinen tietoturvastandardi (SFS-EN ISO/IEC 27001) tukee Abloy Oy:n voimakasta kasvua digitaalisten lukitusratkaisujen tarjoajana, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Standardi antaa hyvän viitekehyksen tietoturvan johtamiseen.


- Abloyn vahvuuksia ovat kestävyys, luotettavuus ja jatkuvuus. Vahva tietoturvallisuuden hallinta on osa turvallisuusalan asiantuntemustamme sekä olennainen vaatimus asiakaskunnaltamme, sanoo Abloyn toimitusjohtaja Jari Toivanen yhtiön tiedotteessa. Toimitusjohtaja Jari Toivaisen mukaan standardi tukee yrityksen strategiaa hyvin.


- Tulevaisuuden lukitusjärjestelmät kytkeytyvät yhä vahvemmin tietojärjestelmiin, ja siksi on tärkeää, että turvallisuusalan asiantuntijayritykset vahvistavat tietoturvaansa, sanoo puolestaan Suomen turvaurakoitsijaliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Peter Östman.


Abloy Oy osoittaa vastikään myönnetyllä sertifikaatilla, että sen toiminta täyttää kansainvälisen standardin mukaiset vaatimukset ja että se noudattaa standardin mukaisia parhaita käytäntöjä. Sertifikaatin myöntäneen DNV GL:n teknisen päällikön Kimmo Haaralan mukaan tietoturvastandardi ISO/IEC 27001 antaa sitä käyttävälle organisaatiolle hyvät lähtökohdat uuden EU-tietosuoja-asetuksen tuomista laillisista velvoitteista suoriutumiseen.


Kansainvälistä standardia ISO/IEC 27001 käytetään laajalti. Maailmalla oli vuoden 2016 lopussa runsaat 33 000 sertifikaattia standardin vaatimukset täyttävästä toiminnasta. Eniten sertifikaatteja oli Japanissa (lähes 9 000 kpl). Suomessa sertifikaatteja oli 54.


Abloy hyödyntää myös muita johtamisen standardien tarjoamia viitekehyksiä liiketoiminnassaan. Yhtiö on 1980-luvulta lähtien toiminut sertifioidun laadunhallintajärjestelmän mukaisesti (SFS-EN ISO 9001), 1990-luvulta lähtien sertifioidun ympäristöjärjestelmän (SFS-EN ISO 14001) mukaan ja vuonna 2009 yhtiö sertifioi työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmänsä standardin OHSAS 18001 mukaisesti.

 


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.2.2018 Talvilomalaisen turvallisuutta edistetään symbolein

Talvilomallaan voi törmätä turvallista liikkumista edistäviin symboleihin. Turvallisuutta ohjaavat symbolit ovat yleisiä etenkin laskettelukeskuksissa, joissa laskettelijan turvallisuutta edistetään kansainvälisillä turvallisuusmerkeillä. Talvilomalainen törmää turvallisuusmerkkeihin myös kaupungeissa, eikä lentokentillä niiltä voi välttyä.

Lue lisää

7.2.2018 Lue Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. in vitro -diagnostiikan standardit ja staattisen sähkön hallinta terveydenhuollon tiloissa.

Lue lisää

31.1.2018 Lue Johtamisen standardit -uutiskirje 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit kuluvan vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat työterveyden ja työturvallisuuden johtamisen uusi standardi ISO 45001, uusi IT-johtamisen standardi datanhallintaan, testauslaboratorioiden pätevyysvaatimusten uusittu standardi ja standardin ISO 9001 käyttö.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization