header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

7.12.2017

Tietoturvastandardi ISO/IEC 27001 tukee Abloyn kasvua

lukko web ThinkstockPhotos-636617102Kansainvälinen tietoturvastandardi (SFS-EN ISO/IEC 27001) tukee Abloy Oy:n voimakasta kasvua digitaalisten lukitusratkaisujen tarjoajana, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Standardi antaa hyvän viitekehyksen tietoturvan johtamiseen.


- Abloyn vahvuuksia ovat kestävyys, luotettavuus ja jatkuvuus. Vahva tietoturvallisuuden hallinta on osa turvallisuusalan asiantuntemustamme sekä olennainen vaatimus asiakaskunnaltamme, sanoo Abloyn toimitusjohtaja Jari Toivanen yhtiön tiedotteessa. Toimitusjohtaja Jari Toivaisen mukaan standardi tukee yrityksen strategiaa hyvin.


- Tulevaisuuden lukitusjärjestelmät kytkeytyvät yhä vahvemmin tietojärjestelmiin, ja siksi on tärkeää, että turvallisuusalan asiantuntijayritykset vahvistavat tietoturvaansa, sanoo puolestaan Suomen turvaurakoitsijaliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Peter Östman.


Abloy Oy osoittaa vastikään myönnetyllä sertifikaatilla, että sen toiminta täyttää kansainvälisen standardin mukaiset vaatimukset ja että se noudattaa standardin mukaisia parhaita käytäntöjä. Sertifikaatin myöntäneen DNV GL:n teknisen päällikön Kimmo Haaralan mukaan tietoturvastandardi ISO/IEC 27001 antaa sitä käyttävälle organisaatiolle hyvät lähtökohdat uuden EU-tietosuoja-asetuksen tuomista laillisista velvoitteista suoriutumiseen.


Kansainvälistä standardia ISO/IEC 27001 käytetään laajalti. Maailmalla oli vuoden 2016 lopussa runsaat 33 000 sertifikaattia standardin vaatimukset täyttävästä toiminnasta. Eniten sertifikaatteja oli Japanissa (lähes 9 000 kpl). Suomessa sertifikaatteja oli 54.


Abloy hyödyntää myös muita johtamisen standardien tarjoamia viitekehyksiä liiketoiminnassaan. Yhtiö on 1980-luvulta lähtien toiminut sertifioidun laadunhallintajärjestelmän mukaisesti (SFS-EN ISO 9001), 1990-luvulta lähtien sertifioidun ympäristöjärjestelmän (SFS-EN ISO 14001) mukaan ja vuonna 2009 yhtiö sertifioi työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmänsä standardin OHSAS 18001 mukaisesti.

 


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization