header ajankohtaista
A- A+

rss Uutiset

8.11.2017 10.53

Uusin Presiis ilmestynyt

Mitä lohkoketjuteknologia on ja miten standardit liittyvät siihen? Mitä tekemistä Alvar Aallolla on ollut standardisoinnin kanssa? Entä mitä mieltä Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jorma Turunen on Suomen kilpailukyvystä? Lue Presiis 2/2017 niin tiedät.

SFS_Presiis_2_2017

Presiis 2017/2 pureutuu jälleen ajankohtaisiin teemoihin tuomalla niihin standardisoinnin näkökulman. Uusimmassa lehdessä kerrotaan muun muassa sisäilmasta ja Suomenlinnan tunnelihankkeesta, jossa hyödynnetään allianssimallia. Huippukokki Kari Aihinen kertoo lehdessä hänelle tärkeimmät standardit.


Presiis-lehden voit lukea näköislehtenä issuu.com-palvelussa tai tilata itsellesi lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen presiis@presiis.fi.


 


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

22.11.2017 SFS on mukana #soteSlushissa 30.11.2017

Tervetuloa SFS:n ständille! Saat tietoa, miten standardien käyttö edistää liiketoimintaa terveyspalveluissa niin kotimaassa kuin erityisesti vientimarkkinoilla.

Lue lisää

20.11.2017 Lasten turvallisuutta taataan standardeilla

Markkinoilla olevien tuotteiden turvallisuutta valvovat useat viranomaiset käyttäen apunaan standardeja. Esimerkiksi lastenvaatteiden nyöreihin, ikkunoiden sulkumekanismeihin ja leikkikenttävälineisiin on standardit, joissa on erityisesti kiinnitetty huomiota lasten turvallisuuteen. Standardeja laadittaessa käytetään hyväksi muun muassa tapaturmatilastoja.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization