header kompassi
A- A+

rss Uutiset

7.11.2018 15.00

Uusin Presiis: standardeista strategista hyötyä

Miten ja miksi standardit helpottavat vientiä ja tukevat kilpailukykyä? Syksyn Presiis-lehti kertoo miksi standardisointi on yrityksille strateginen asia.

Presiis 2/2018 on tiivis perehdytys standardien hyötyihin! Lehdessä komissaari Jyrki Katainen kertoo mikä merkitys standardeilla on taloudessa ja mitkä ovat Suomen valtteja markkinoilla.  

Pohjoismaisilta standardeja käyttäviltä yrityksiltä kysyttiin, mitkä ovat heidän mielestään suurimmat hyödyt standardien käytöstä. Presiis kertoo, mitä mieltä yrityksissä oltiin. Yritysesittelyssä teräksentuottaja SSAB.

Lisäksi ISOn pääsihteeri Sergio Mujican haastattelu ja Bruce Oreckin tärkeät standardit.

Antoisia lukuhetkiä!

Tilaa 

Tilaa maksuton Presiis-lehti osoitteessa sfs.fi/tilaapresiis


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.11.2018 Lue Johtamisen standardit 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen "Johtamisen standardit" numero 4/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. SFS:n 7.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla järjestämää tapahtumaa "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", kestävää rahoitusta, kiertotaloutta ja standardia ISO 9004.

Lue lisää

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyystutkimus käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization