header kompassi
A- A+

rss Uutiset

22.2.2018

Uusittu riskienhallintastandardi julkaistu

Kansainvälisen standardisoimisjärjestön ISOn riskienhallintastandardista on julkaistu uusittu versio ISO 31000:2018. Standardi auttaa organisaatioita kehittämään riskienhallintaansa ja luomaan luotettavan tavan tunnistaa riskejä.

Uusittu standardi ISO 31000 tarjoaa edellistä versiota enemmän strategista opastusta. Se korostaa entistä enemmän ylimmän johdon osallistumista ja riskienhallinnan integroimista organisaatioon. Uusittu standardi on aiempaa selkeämpi ja tiiviimpi.  Se auttaa organisaatioita käyttämään riskienhallinnan periaatteita parantamaan suunnitteluaan ja päätöksentekoaan.


SFS julkaisee standardin suomeksi maaliskuussa 2018. Tervetuloa tutustumaan uusittuun standardiin ja muihin riskienhallinnan työkaluihin 18.4.2018 järjestettävään seminaariin, jonka SFS järjestää yhdessä Suomen Riskienhallintayhdistyksen kanssa.  


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization