header kompassi
A- A+

rss Uutiset

2.10.2018 8.49

Viennin ja kilpailukyvyn parhaiten säilynyt salaisuus

sfs_tapahtumailme_header_660x240
Suomen viennin ja kilpailukyvyn parhaiten säilynyt salaisuus paljastetaan Suomen Standardisoimisliiton (SFS ry) järjestämässä tapahtumassa keskiviikkona 7.11. klo 15 Vanhalla ylioppilastalolla.


Yritysten ylin johto sekä viennin ja kilpailukyvyn edistäjät kutsutaan mukaan! 


Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa sfs.fi/suurinsalaisuus.


#suurinsalaisuus
sfs_tapahtumailme_footer_463x60
Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

5.12.2018 Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää kriisitilanteissa?

Suomalaisia viestinnän asiantuntijoita kaivataan mukaan standardisointityöhön, joka koskee sosiaalisen median käyttöä kriisitilanteissa. Yhteiskunnan turvallisuuden alalta on olemassa runsaasti erilaisia standardeja ja niiden määrä kasvaa tasaisesti yhteiskunnallisten ja teknologisten muutosten tehostamana.

Lue lisää

4.12.2018 Lue SFS News 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen SFS News kuluvan vuoden neljäs numero on ilmestynyt. Siinä ovat esillä mm. mittayksikköjen uudet määritelmät, SFS:n 7.11. järjestämä tapahtuma "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", älykkäisiin kaupunkeihin liittyvä standardisointi ja SI-opas.

Lue lisää

4.12.2018 Genomiikan tietotekniikan standardisointi käynnistymässä

Genomiikka muuttaa merkittävästi lääketiedettä – se mahdollistaa uudenlaisten lääkkeiden kehittämisen, tarkentaa syöpähoitoja ja tarjoaa uudenlaisia menetelmiä perinnöllisten tautien diagnostiikkaan. Myös genomiikan tietotekniikan kehitys on tällä hetkellä hyvin aktiivista, niinpä standardien kehittäjäjoukko kaipaa lisää asiantuntijoita mukaan työhön.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization