header julkaisut ja palvelut
A- A+

Löydä oman alasi julkaisut

Standardeja on hyvin monilta eri aloilta ja ne koskevat tuotteita, palveluja ja menetelmiä.


SFS-verkkokaupan luettelossa voi hakea SFS- ja ISO-standardeja hakusanalla tai   ns. ICS-ryhmittelyn kautta. Standardit ryhmitellään aiheen mukaisesti ICS-ryhmiin (International Classification for Standards). Yksi standardi voi kuulua useaan ICS-ryhmään.


Tietoa tietyn aihealueen standardeista ja standardisoinnista löydät myös näiden verkkosivujen osiosta Aihealueet.


SFS:n tietopalvelu auttaa kaikissa standardeja koskevissa asioissa. Teemme muun muassa selvityksiä standardeista ja EU-direktiiveistä. 


SFS:n kirjastossa voi käydä tutustumassa standardeihin arkisin klo 8–16 osoitteessa Malminkatu 34, Helsinki. Tervetuloa!


WTO-tietopiste vastaa kyselyihin, jotka koskevat WTO-jäsenvaltioiden valmiita ja valmisteilla olevia teknisiä määräyksiä, standardeja ja varmentamismenetelmiä.


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization