header julkaisut ja palvelut
A- A+

Löydä oman alasi julkaisut

Standardeja on hyvin monilta eri aloilta ja ne koskevat tuotteita, palveluja ja menetelmiä.


SFS-verkkokaupan luettelossa voi hakea SFS- ja ISO-standardeja hakusanalla tai   ns. ICS-ryhmittelyn kautta. Standardit ryhmitellään aiheen mukaisesti ICS-ryhmiin (International Classification for Standards). Yksi standardi voi kuulua useaan ICS-ryhmään.


Tietoa tietyn aihealueen standardeista ja standardisoinnista löydät myös näiden verkkosivujen osiosta Aihealueet.


SFS:n tietopalvelu auttaa kaikissa standardeja koskevissa asioissa. Teemme muun muassa selvityksiä standardeista ja EU-direktiiveistä. 


SFS:n kirjastossa voi käydä tutustumassa standardeihin arkisin klo 8–16 osoitteessa Malminkatu 34, Helsinki. Tervetuloa!


WTO-tietopiste vastaa kyselyihin, jotka koskevat WTO-jäsenvaltioiden valmiita ja valmisteilla olevia teknisiä määräyksiä, standardeja ja varmentamismenetelmiä.


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.11.2018 Lue Johtamisen standardit 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen "Johtamisen standardit" numero 4/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. SFS:n 7.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla järjestämää tapahtumaa "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", kestävää rahoitusta, kiertotaloutta ja standardia ISO 9004.

Lue lisää

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyystutkimus käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization