header julkaisut ja palvelut
A- A+

Löydä oman alasi julkaisut

Standardeja on hyvin monilta eri aloilta ja ne koskevat tuotteita, palveluja ja menetelmiä.


SFS-verkkokaupan luettelossa voi hakea SFS- ja ISO-standardeja hakusanalla tai   ns. ICS-ryhmittelyn kautta. Standardit ryhmitellään aiheen mukaisesti ICS-ryhmiin (International Classification for Standards). Yksi standardi voi kuulua useaan ICS-ryhmään.


Tietoa tietyn aihealueen standardeista ja standardisoinnista löydät myös näiden verkkosivujen osiosta Aihealueet.


SFS:n tietopalvelu auttaa kaikissa standardeja koskevissa asioissa. Teemme muun muassa selvityksiä standardeista ja EU-direktiiveistä. 


SFS:n kirjastossa voi käydä tutustumassa standardeihin arkisin klo 8–16 osoitteessa Malminkatu 34, Helsinki. Tervetuloa!


WTO-tietopiste vastaa kyselyihin, jotka koskevat WTO-jäsenvaltioiden valmiita ja valmisteilla olevia teknisiä määräyksiä, standardeja ja varmentamismenetelmiä.


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.2.2018 Talvilomalaisen turvallisuutta edistetään symbolein

Talvilomallaan voi törmätä turvallista liikkumista edistäviin symboleihin. Turvallisuutta ohjaavat symbolit ovat yleisiä etenkin laskettelukeskuksissa, joissa laskettelijan turvallisuutta edistetään kansainvälisillä turvallisuusmerkeillä. Talvilomalainen törmää turvallisuusmerkkeihin myös kaupungeissa, eikä lentokentillä niiltä voi välttyä.

Lue lisää

7.2.2018 Lue Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. in vitro -diagnostiikan standardit ja staattisen sähkön hallinta terveydenhuollon tiloissa.

Lue lisää

31.1.2018 Lue Johtamisen standardit -uutiskirje 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit kuluvan vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat työterveyden ja työturvallisuuden johtamisen uusi standardi ISO 45001, uusi IT-johtamisen standardi datanhallintaan, testauslaboratorioiden pätevyysvaatimusten uusittu standardi ja standardin ISO 9001 käyttö.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization