header ral
A- A+

Osta RAL-värikartat SFS Kaupasta.


RAL DIGITAL 5.0


Uuden RAL DIGITAL 5.0 -ohjelmiston avulla voidaan hallita RALin värimaailmaa. Kaikki sen 2 328 RAL väriä voidaan integroida käytetyimpiin grafiikka- ja CAD-ohjelmistoihin.


Täydellisten värien ja väriyhdistelmien löytäminen on helppoa erilaisten kriteerien ja määritysten avulla. Myös omaa värivalintaa lähinnä olevan RAL värin selvittäminen onnistuu.


Ohjelmistoon voi tutustua tarkemmin ilmaisen demoversion *) avulla. Se on ladattavissa RALin sivuilla, joilla myös kerrotaan, miten demoversion saa vaihdettua täysversioksi. Hinta täysversiolle on 99 €. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


*) Demoversiossa on mukana vain joka viides väri.


Usein kysyttyä RAL DIGITAL 5.0 -ohjelmistosta

RALDigital FAQs 2015 (pdf) (257.4 KB)


RAL Colour Feeling 2016+ trendikirjaRAL CLASSIC

RAL CLASSIC

on monilla eri aloilla maailmanlaajuisesti käytetty väristandardi, jossa on 213 väriä. RAL CLASSIC kattaa myös turvavärit, varoitusvärit ja metallivärit 9006 ja 9007.


RAL CLASSIC tuotteet K1, K5 ja K7 saa myös nimikoituina. Nimikoidut värikartat ovat oiva tehoste markkinoinnissa ja sopivat mm. liikelahjoiksi.


Tuotteet
RAL EFFECT

RAL EFFECT

on vesiliukoisia maaleja koskeva innovatiivinen väripaletti teollisuus- ja tuotesuunnitteluun. RAL EFFECT-kartoissa on

420 yksittäistä väriä ja 70 metalliväriä.


TuotteetRAL DESIGN System

RAL D2

on arkkitehdeille ja suunnittelijoille tarkoitettu 1625 väriä kattava järjestelmä joka on koottu CIELab-määritysten mukaan.

RAL DESIGN avaa koko väriavaruuden.


Tuotteet


RAL iCOLOURS


icoloursPr

2 328 digitaalisella RAL-värillä yli miljoona väriyhdistelmää. 

Sovellus on saatavana App Storesta (maksullinen).


RAL iCOLOURS -sovellusta on helppo ja hauska käyttää. Se on hyvä inspiraation lähde kaikille värien kanssa toimiville, ammattilaisista harrastajiin. Maalarit, arkkitehdit, graafikot ja verkkoviestinnän suunnittelijat voivat helpottaa asiakkaan päätöksentekoa esittelemällä ideansa konkreettisena näkymänä. RAL-sovelluksen 2 328 väriä antavat mahdollisuuden yli miljoonaan yhdistelmään. Sen avulla väriammattilaiset voivat esimerkiksi korjattavan tai suunniteltavan rakennuksen tiloissa välittömästi näyttää asiakkaalle muunneltavia ehdotuksiaan pintojen ja tilojen väreiksi.Muut RAL-tuotteet

Muut RAL-tuotteet

RAL DIGITAL kattaa kaikki 2328 RAL-väriä grafiikka- ja CAD-ohjelmille. RAL PLASTICS sisältää 100 suosituinta RAL CLASSIC-väriä muoveille. RAL Colour Feeling väritrendikirjat toimivat inspiraation lähteinä värien ammattilaisille.


TuotteetSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization