header ral
A- A+

Osta RAL-värikartat verkkokaupasta


RAL DIGITAL 5.0


Uuden RAL DIGITAL 5.0 -ohjelmiston avulla voidaan hallita RALin värimaailmaa. Kaikki sen 2 328 RAL väriä voidaan integroida käytetyimpiin grafiikka- ja CAD-ohjelmistoihin.


Täydellisten värien ja väriyhdistelmien löytäminen on helppoa erilaisten kriteerien ja määritysten avulla. Myös omaa värivalintaa lähinnä olevan RAL värin selvittäminen onnistuu.


Ohjelmistoon voi tutustua tarkemmin ilmaisen demoversion *) avulla. Se on ladattavissa RALin sivuilla, joilla myös kerrotaan, miten demoversion saa vaihdettua täysversioksi. Hinta täysversiolle on 99 €. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


*) Demoversiossa on mukana vain joka viides väri.


Usein kysyttyä RAL DIGITAL 5.0 -ohjelmistosta

RALDigital FAQs 2015 (pdf) (257.4 KB)


RAL Colour Feeling 2016+ trendikirjaRAL CLASSIC

RAL CLASSIC

on monilla eri aloilla maailmanlaajuisesti käytetty väristandardi, jossa on 213 väriä. RAL CLASSIC kattaa myös turvavärit, varoitusvärit ja metallivärit 9006 ja 9007.


RAL CLASSIC tuotteet K1, K5 ja K7 saa myös nimikoituina. Nimikoidut värikartat ovat oiva tehoste markkinoinnissa ja sopivat mm. liikelahjoiksi.


Tuotteet
RAL EFFECT

RAL EFFECT

on vesiliukoisia maaleja koskeva innovatiivinen väripaletti teollisuus- ja tuotesuunnitteluun. RAL EFFECT-kartoissa on

420 yksittäistä väriä ja 70 metalliväriä.


TuotteetRAL DESIGN System

RAL D2

on arkkitehdeille ja suunnittelijoille tarkoitettu 1625 väriä kattava järjestelmä joka on koottu CIELab-määritysten mukaan.

RAL DESIGN avaa koko väriavaruuden.


Tuotteet


RAL iCOLOURS


icoloursPr

2 328 digitaalisella RAL-värillä yli miljoona väriyhdistelmää. 

Sovellus on saatavana App Storesta hintaan 8,99 €.


RAL iCOLOURS -sovellusta on helppo ja hauska käyttää. Se on hyvä inspiraation lähde kaikille värien kanssa toimiville, ammattilaisista harrastajiin. Maalarit, arkkitehdit, graafikot ja verkkoviestinnän suunnittelijat voivat helpottaa asiakkaan päätöksentekoa esittelemällä ideansa konkreettisena näkymänä. RAL-sovelluksen 2 328 väriä antavat mahdollisuuden yli miljoonaan yhdistelmään. Sen avulla väriammattilaiset voivat esimerkiksi korjattavan tai suunniteltavan rakennuksen tiloissa välittömästi näyttää asiakkaalle muunneltavia ehdotuksiaan pintojen ja tilojen väreiksi.Muut RAL-tuotteet

Muut RAL-tuotteet

RAL DIGITAL kattaa kaikki 2328 RAL-väriä grafiikka- ja CAD-ohjelmille. RAL PLASTICS sisältää 100 suosituinta RAL CLASSIC-väriä muoveille. RAL Colour Feeling väritrendikirjat toimivat inspiraation lähteinä värien ammattilaisille.


TuotteetSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sähköalan standardit SFSstä

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.9.2017 Terveydenhuollon oma ISO 9001 -laatujärjestelmästandardi kiinnostaa

Terveydenhuollon uusittua omaa ISO 9001 -standardia esiteltiin salin täydelle yleisölle SFS:n kokouskeskuksessa Kampissa järjestetyssä tilaisuudessa tiistaina 12. syyskuuta 2017.

Lue lisää

8.9.2017 Carunalla standardi ISO 55001 apuna omaisuudenhallinnassa

Suomen suurin sähkönsiirtoon keskittyvä yritys Caruna käyttää sähköverkko-omaisuuden hallinnassa hyväksi kansainvälistä omaisuudenhallintaa ohjaavaa standardia ISO 55001. Standardin avulla Caruna huolehtii sähköverkon kehittämis- ja kunnossapitotyön, verkon käyttötoimintojen ja muun operatiivisen toiminnan korkeasta laadusta. Yhtiö on saanut sertifikaatin toimimisesta standardin ISO 55001 vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää

1.9.2017 Webinaari ympäristöjärjestelmästandardista ISO 14001

Standardin ISO 14001 julkaisemisesta on 15. syyskuuta kulunut tasan 2 vuotta ja organisaatioilla on jäljellä 1 vuosi siirtymäaikaa uudistetun standardin käyttöön. Ympäristöjärjestelmästandardista ISO 14001 vastaava ISOn alakomitea ISO/TC 207/SC1 (Environmental management systems) järjestää kaikille avoimen webinaarin ”Making the Transition to ISO 14001:2015 – ISO EMS Support Tools” perjantaina 15.9.2017.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization