header ral
A- A+

Osta RAL-värikartat SFS Kaupasta.


RAL DIGITAL 5.0


Uuden RAL DIGITAL 5.0 -ohjelmiston avulla voidaan hallita RALin värimaailmaa. Kaikki sen 2 328 RAL väriä voidaan integroida käytetyimpiin grafiikka- ja CAD-ohjelmistoihin.


Täydellisten värien ja väriyhdistelmien löytäminen on helppoa erilaisten kriteerien ja määritysten avulla. Myös omaa värivalintaa lähinnä olevan RAL värin selvittäminen onnistuu.


Ohjelmistoon voi tutustua tarkemmin ilmaisen demoversion *) avulla. Se on ladattavissa RALin sivuilla, joilla myös kerrotaan, miten demoversion saa vaihdettua täysversioksi. Hinta täysversiolle on 99 €. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


*) Demoversiossa on mukana vain joka viides väri.


Usein kysyttyä RAL DIGITAL 5.0 -ohjelmistosta

RALDigital FAQs 2015 (pdf) (257.4 KB)


RAL Colour Feeling 2016+ trendikirjaRAL CLASSIC

RAL CLASSIC

on monilla eri aloilla maailmanlaajuisesti käytetty väristandardi, jossa on 213 väriä. RAL CLASSIC kattaa myös turvavärit, varoitusvärit ja metallivärit 9006 ja 9007.


RAL CLASSIC tuotteet K1, K5 ja K7 saa myös nimikoituina. Nimikoidut värikartat ovat oiva tehoste markkinoinnissa ja sopivat mm. liikelahjoiksi.


Tuotteet
RAL EFFECT

RAL EFFECT

on vesiliukoisia maaleja koskeva innovatiivinen väripaletti teollisuus- ja tuotesuunnitteluun. RAL EFFECT-kartoissa on

420 yksittäistä väriä ja 70 metalliväriä.


TuotteetRAL DESIGN System

RAL D2

on arkkitehdeille ja suunnittelijoille tarkoitettu 1625 väriä kattava järjestelmä joka on koottu CIELab-määritysten mukaan.

RAL DESIGN avaa koko väriavaruuden.


Tuotteet


RAL iCOLOURS


icoloursPr

2 328 digitaalisella RAL-värillä yli miljoona väriyhdistelmää. 

Sovellus on saatavana App Storesta (maksullinen).


RAL iCOLOURS -sovellusta on helppo ja hauska käyttää. Se on hyvä inspiraation lähde kaikille värien kanssa toimiville, ammattilaisista harrastajiin. Maalarit, arkkitehdit, graafikot ja verkkoviestinnän suunnittelijat voivat helpottaa asiakkaan päätöksentekoa esittelemällä ideansa konkreettisena näkymänä. RAL-sovelluksen 2 328 väriä antavat mahdollisuuden yli miljoonaan yhdistelmään. Sen avulla väriammattilaiset voivat esimerkiksi korjattavan tai suunniteltavan rakennuksen tiloissa välittömästi näyttää asiakkaalle muunneltavia ehdotuksiaan pintojen ja tilojen väreiksi.Muut RAL-tuotteet

Muut RAL-tuotteet

RAL DIGITAL kattaa kaikki 2328 RAL-väriä grafiikka- ja CAD-ohjelmille. RAL PLASTICS sisältää 100 suosituinta RAL CLASSIC-väriä muoveille. RAL Colour Feeling väritrendikirjat toimivat inspiraation lähteinä värien ammattilaisille.


TuotteetSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

20.6.2018 Kansainvälinen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmästandardi uusittu

Kansainvälinen standardisoimisjärjestö ISO on julkaissut uuden version elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmiä käsittelevästä standardista ISO 22000. Standardi korvaa vuonna 2015 ilmestyneen ensimmäisen version. ISO 22000:2018 tulee ladattavaksi SFS:n verkkokauppaan 26.6.2018.

Lue lisää

20.6.2018 Standardisointi mukana EU:n seuraavan kauden tutkimuksen puiteohjelmassa

Euroopan komissio on julkaissut 7.6.2018 ehdotuksensa seuraavien vuosien tutkimuksen puiteohjelmaksi ”Euroopan horisontti (FP9)”. Eurooppalaiset standardisoimisjärjestöt CEN ja CENELEC toivottavat tervetulleeksi EU:n teollisuuden maailmanlaajuiselle kilpailukyvylle keskeisen ehdotuksen. Ehdotuksen toinen artikla mainitsee standardisoinnin keskeiseksi avaintyökaluksi tutkimuksen ja innovaatioiden levittämisessä.

Lue lisää

20.6.2018 Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen standardi saa jatkoa

Kansainvälisen standardisoimisjärjestön ISOn tekninen komitea ISO/TC 283 Occupational health and safety management sai maaliskuussa 2018 valmiiksi työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen standardin ISO 45001. Komitean työtä on päätetty jatkaa. Keskeinen tavoite on standardin ISO 45001 ylläpito sekä standardin käyttöönottoa ja soveltamista tukevien ohjestandardien laadinta huomioiden mm pk-yritysten tarpeet.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization