header ulkomaiset
A- A+

ASME, ASTM ja SAETilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Standardien myynti
puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fiPalaa otsikoihin

ASME-standardit

 

ASME (American Society of Mechanical Engineers) laatii ja ylläpitää yli kuuttasataa standardia ja niiden kokoelmaa. ASME on vakiinnuttanut asemansa mm. painelaitestandardisoinnissa.   

 

Palaa otsikoihin

ASME Boiler & Pressure Vessel Code


Suosittu amerikkalainen standardi kattaa paineastioiden suunnittelun, valmistuksen sekä tarkastuksen. Oheisissa esitteissä on tarkemmat tiedot ASME BPVC standardin eri osista.


Uusi versio julkaistaan elokuussa 2017. Julkaisuväli on kaksi vuotta. Päivityksiä ei enää julkaista. Mahdolliset kirjoitusvirheiden oikaisut ja tulkinnat toimitetaan kuitenkin julkaisujen välillä.


Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2017 -esite (394 Kt)

Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2015 -esite (114 Kt)
Palaa otsikoihin

Muut ASMEn julkaisut


ASME B31.1 ja ASME B31.3 sisältävät vähimmäisvaatimukset putkistojen suunnitteluun, materiaaleihin, valmistukseen ja tarkastukseen. Osta molemmat  - säästä 10 %


ASME B31.1 - 2018, Power Piping

Power Piping

Menettelyohjeen tämä osa on tarkoitettu erityisesti sähkövoimalaoiden, teollisuus- ja muiden tuotantolaitosten, maalämpöjärjestelmien sekä keskuslämmitysjärjestelmien ja kaukolämpö- ja jäähdytysjärjestelmien putkistosovelluksiin.


382 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme

ASME B31.3 - 2016, Process Piping

Process Piping

Tämä menettelyohje esittää vaatimukset erityisesti öljynjalostusteollisuuden ja kemian-, lääke-, tekstiili-, paperi-, puolijohde- ja kylmäteollisuuden sekä niihin liittyvien tuotantolaitosten ja terminaalien putkistoille.


562 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme


 Palaa otsikoihin

ASTM-standardit


ASTM-standardit on nyt mahdollista tilata painettuna ja pdf-tiedostona tai ladata omalle koneelle saman tien SFS:n verkkokaupassa.


ASTM-standardit kattavat noin 140 teollisuudenalaa kuten teräs-, öljy-, talonrakennus-, muovi-, tekstilli- ja ympäristöalat. Nyt kaikki ASTM-standardit löytyvät SFS:n verkkokaupasta: voit ladata tarvitsemasi standardin omalle koneellesi tai tilata painettuna tai pdf-tiedostona. Jos etsit ASTM-standardeja tietystä aiheesta, katso ylävalikosta kohta Ulkomaiset - ASTM.


Jos organisaatiossanne tarvitaan ASTM-standardeja laajemmin, ne voi hankkia myös kestotilauksena online-palvelun kautta. Kiinnostuitko? Kysy lisää SFS:n asiakaspalvelusta online@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.


 


Palaa otsikoihin

SAE-standardit

 

SAE  (Society of Automotive Engineers) on yhdysvaltalainen autoalan standardisoimisjärjestö. SAE on laajentanut toimintaansa myös ilmailuun ja autoelektroniikan alueelle. Tunnetuimpia SAE-standardeja on voiteluöljyjen luokittelu viskositeetin mukaan. SAE-standardit ovat saatavana painettuina tai pdf-tiedostona.


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.8.2018 Lue Johtamisen standardit 3/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit numero 3/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardin ISO 45001 soveltamista, projektinhallintaa, kiertotaloutta ja johtamisjärjestelmien auditoinnin uusittua standardia.

Lue lisää

9.8.2018 Suurjännitesähköasennusten standardi päivitetty

SFS on julkaissut kesäkuussa 2018 standardista SFS 6001 Suurjännitesähköasennukset uusitun painoksen. Standardi koskee nimellisjännitteeltään yli 1 kilovoltin sähköasennuksia ja sitä käytetään sekä sähkönjakeluverkoissa että teollisuudessa.

Lue lisää

8.8.2018 Uusittu auditointistandardi ISO 19011 vahvistettu SFS-standardiksi

Uusittu kansainvälinen auditointistandardi Guidelines for auditing management systems (ISO 19011:2018) on hyväksytty eurooppalaiseksi standardiksi ja vahvistettu englanninkielisenä SFS-standardiksi tunnuksella SFS-EN ISO 19011:2018. Erilaisia hallintajärjestelmästandardeja eli johtamisen standardeja toiminnassaan hyödyntävät organisaatiot hyötyvät standardista laajasti.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization