header ulkomaiset
A- A+

ASME, ASTM ja SAETilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Standardien myynti
puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fiPalaa otsikoihin

ASME-standardit

 

ASME (American Society of Mechanical Engineers) laatii ja ylläpitää yli kuuttasataa standardia ja niiden kokoelmaa. ASME on vakiinnuttanut asemansa mm. painelaitestandardisoinnissa.   

 

Palaa otsikoihin

ASME Boiler & Pressure Vessel Code


Suosittu amerikkalainen standardi kattaa paineastioiden suunnittelun, valmistuksen sekä tarkastuksen. Oheisissa esitteissä on tarkemmat tiedot ASME BPVC standardin eri osista.


Uusi versio julkaistaan elokuussa 2017. Julkaisuväli on kaksi vuotta. Päivityksiä ei enää julkaista. Mahdolliset kirjoitusvirheiden oikaisut ja tulkinnat toimitetaan kuitenkin julkaisujen välillä.


Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2017 -esite (394 Kt)

Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2015 -esite (114 Kt)
Palaa otsikoihin

Muut ASMEn julkaisut


ASME B31.1 ja ASME B31.3 sisältävät vähimmäisvaatimukset putkistojen suunnitteluun, materiaaleihin, valmistukseen ja tarkastukseen. Osta molemmat  - säästä 10 %


ASME B31.1 - 2016, Power Piping

Power Piping

Menettelyohjeen tämä osa on tarkoitettu erityisesti sähkövoimalaoiden, teollisuus- ja muiden tuotantolaitosten, maalämpöjärjestelmien sekä keskuslämmitysjärjestelmien ja kaukolämpö- ja jäähdytysjärjestelmien putkistosovelluksiin.


366 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme

ASME B31.3 - 2016, Process Piping

Process Piping

Tämä menettelyohje esittää vaatimukset erityisesti öljynjalostusteollisuuden ja kemian-, lääke-, tekstiili-, paperi-, puolijohde- ja kylmäteollisuuden sekä niihin liittyvien tuotantolaitosten ja terminaalien putkistoille.


562 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme


 Palaa otsikoihin

ASTM-standardit


ASTM-standardit on nyt mahdollista tilata painettuna ja pdf-tiedostona tai ladata omalle koneelle saman tien SFS:n verkkokaupassa.


ASTM-standardit kattavat noin 140 teollisuudenalaa kuten teräs-, öljy-, talonrakennus-, muovi-, tekstilli- ja ympäristöalat. Nyt kaikki ASTM-standardit löytyvät SFS:n verkkokaupasta: voit ladata tarvitsemasi standardin omalle koneellesi tai tilata painettuna tai pdf-tiedostona. Jos etsit ASTM-standardeja tietystä aiheesta, katso ylävalikosta kohta Ulkomaiset - ASTM.


Jos organisaatiossanne tarvitaan ASTM-standardeja laajemmin, ne voi hankkia myös kestotilauksena online-palvelun kautta. Kiinnostuitko? Kysy lisää SFS:n asiakaspalvelusta online@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.


 


Palaa otsikoihin

SAE-standardit

 

SAE  (Society of Automotive Engineers) on yhdysvaltalainen autoalan standardisoimisjärjestö. SAE on laajentanut toimintaansa myös ilmailuun ja autoelektroniikan alueelle. Tunnetuimpia SAE-standardeja on voiteluöljyjen luokittelu viskositeetin mukaan. SAE-standardit ovat saatavana painettuina tai pdf-tiedostona.


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization