header ulkomaiset
A- A+

ASME, ASTM ja SAETilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Standardien myynti
puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fiPalaa otsikoihin

ASME-standardit

 

ASME (American Society of Mechanical Engineers) laatii ja ylläpitää yli kuuttasataa standardia ja niiden kokoelmaa. ASME on vakiinnuttanut asemansa mm. painelaitestandardisoinnissa.   

 

Palaa otsikoihin

ASME Boiler & Pressure Vessel Code


Suosittu amerikkalainen standardi kattaa paineastioiden suunnittelun, valmistuksen sekä tarkastuksen. Oheisissa esitteissä on tarkemmat tiedot ASME BPVC standardin eri osista.


Uusi versio julkaistaan elokuussa 2017. Julkaisuväli on kaksi vuotta. Päivityksiä ei enää julkaista. Mahdolliset kirjoitusvirheiden oikaisut ja tulkinnat toimitetaan kuitenkin julkaisujen välillä.


Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2017 -esite (394 Kt)

Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2015 -esite (114 Kt)
Palaa otsikoihin

Muut ASMEn julkaisut


ASME B31.1 ja ASME B31.3 sisältävät vähimmäisvaatimukset putkistojen suunnitteluun, materiaaleihin, valmistukseen ja tarkastukseen. Osta molemmat  - säästä 10 %


ASME B31.1 - 2016, Power Piping

Power Piping

Menettelyohjeen tämä osa on tarkoitettu erityisesti sähkövoimalaoiden, teollisuus- ja muiden tuotantolaitosten, maalämpöjärjestelmien sekä keskuslämmitysjärjestelmien ja kaukolämpö- ja jäähdytysjärjestelmien putkistosovelluksiin.


366 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme

ASME B31.3 - 2016, Process Piping

Process Piping

Tämä menettelyohje esittää vaatimukset erityisesti öljynjalostusteollisuuden ja kemian-, lääke-, tekstiili-, paperi-, puolijohde- ja kylmäteollisuuden sekä niihin liittyvien tuotantolaitosten ja terminaalien putkistoille.


562 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme


 Palaa otsikoihin

ASTM-standardit


ASTM-standardit on nyt mahdollista tilata painettuna ja pdf-tiedostona tai ladata omalle koneelle saman tien SFS:n verkkokaupassa.


ASTM-standardit kattavat noin 140 teollisuudenalaa kuten teräs-, öljy-, talonrakennus-, muovi-, tekstilli- ja ympäristöalat. Nyt kaikki ASTM-standardit löytyvät SFS:n verkkokaupasta: voit ladata tarvitsemasi standardin omalle koneellesi tai tilata painettuna tai pdf-tiedostona. Jos etsit ASTM-standardeja tietystä aiheesta, katso ylävalikosta kohta Ulkomaiset - ASTM.


Jos organisaatiossanne tarvitaan ASTM-standardeja laajemmin, ne voi hankkia myös kestotilauksena online-palvelun kautta. Kiinnostuitko? Kysy lisää SFS:n asiakaspalvelusta online@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.


 


Palaa otsikoihin

SAE-standardit

 

SAE  (Society of Automotive Engineers) on yhdysvaltalainen autoalan standardisoimisjärjestö. SAE on laajentanut toimintaansa myös ilmailuun ja autoelektroniikan alueelle. Tunnetuimpia SAE-standardeja on voiteluöljyjen luokittelu viskositeetin mukaan. SAE-standardit ovat saatavana painettuina tai pdf-tiedostona.


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.2.2018 Talvilomalaisen turvallisuutta edistetään symbolein

Talvilomallaan voi törmätä turvallista liikkumista edistäviin symboleihin. Turvallisuutta ohjaavat symbolit ovat yleisiä etenkin laskettelukeskuksissa, joissa laskettelijan turvallisuutta edistetään kansainvälisillä turvallisuusmerkeillä. Talvilomalainen törmää turvallisuusmerkkeihin myös kaupungeissa, eikä lentokentillä niiltä voi välttyä.

Lue lisää

7.2.2018 Lue Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. in vitro -diagnostiikan standardit ja staattisen sähkön hallinta terveydenhuollon tiloissa.

Lue lisää

31.1.2018 Lue Johtamisen standardit -uutiskirje 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit kuluvan vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat työterveyden ja työturvallisuuden johtamisen uusi standardi ISO 45001, uusi IT-johtamisen standardi datanhallintaan, testauslaboratorioiden pätevyysvaatimusten uusittu standardi ja standardin ISO 9001 käyttö.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization