header ulkomaiset
A- A+

ASME, ASTM ja SAETilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Standardien myynti
puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fiPalaa otsikoihin

ASME-standardit

 

ASME (American Society of Mechanical Engineers) laatii ja ylläpitää yli kuuttasataa standardia ja niiden kokoelmaa. ASME on vakiinnuttanut asemansa mm. painelaitestandardisoinnissa.   

 

Palaa otsikoihin

ASME Boiler & Pressure Vessel Code


Suosittu amerikkalainen standardi kattaa paineastioiden suunnittelun, valmistuksen sekä tarkastuksen. Oheisissa esitteissä on tarkemmat tiedot ASME BPVC standardin eri osista.


Uusi versio julkaistaan elokuussa 2017. Julkaisuväli on kaksi vuotta. Päivityksiä ei enää julkaista. Mahdolliset kirjoitusvirheiden oikaisut ja tulkinnat toimitetaan kuitenkin julkaisujen välillä.


Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2017 -esite (394 Kt)

Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2015 -esite (114 Kt)
Palaa otsikoihin

Muut ASMEn julkaisut


ASME B31.1 ja ASME B31.3 sisältävät vähimmäisvaatimukset putkistojen suunnitteluun, materiaaleihin, valmistukseen ja tarkastukseen. Osta molemmat  - säästä 10 %


ASME B31.1 - 2016, Power Piping

Power Piping

Menettelyohjeen tämä osa on tarkoitettu erityisesti sähkövoimalaoiden, teollisuus- ja muiden tuotantolaitosten, maalämpöjärjestelmien sekä keskuslämmitysjärjestelmien ja kaukolämpö- ja jäähdytysjärjestelmien putkistosovelluksiin.


366 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme

ASME B31.3 - 2016, Process Piping

Process Piping

Tämä menettelyohje esittää vaatimukset erityisesti öljynjalostusteollisuuden ja kemian-, lääke-, tekstiili-, paperi-, puolijohde- ja kylmäteollisuuden sekä niihin liittyvien tuotantolaitosten ja terminaalien putkistoille.


562 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme


 Palaa otsikoihin

ASTM-standardit

ASTM Internationalin (aiemmin the American Society for Testing and Materials) julkaisemat standardit kattavat lähes 140 teollisuudenalaa, esimerkiksi teräs-, öljy-, talonrakennus-, muovi-, tekstiili- ja ympäristöalat. Standardit ovat saatavana myös pdf-tiedostona. Niistä voi tehdä kestotilauksen ja ne voi hankkia intranetiin.

 

  Palaa otsikoihin

Annual book of ASTM-standards

Yli 12000 standardia 80 standardikirjassa.

Saatavissa paperi-julkaisuna


Lataa julkaisuaikataulu 2016

ja kysy hinnoista sales@sfs.fi.


Palaa otsikoihin

SAE-standardit

 

SAE  (Society of Automotive Engineers) on yhdysvaltalainen autoalan standardisoimisjärjestö. SAE on laajentanut toimintaansa myös ilmailuun ja autoelektroniikan alueelle. Tunnetuimpia SAE-standardeja on voiteluöljyjen luokittelu viskositeetin mukaan. SAE-standardit ovat saatavana painettuina tai pdf-tiedostona.