header ulkomaiset
A- A+

ASME, ASTM ja SAETilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Standardien myynti
puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fiPalaa otsikoihin

ASME-standardit

 

ASME (American Society of Mechanical Engineers) laatii ja ylläpitää yli kuuttasataa standardia ja niiden kokoelmaa. ASME on vakiinnuttanut asemansa mm. painelaitestandardisoinnissa.   

 

Palaa otsikoihin

ASME Boiler & Pressure Vessel Code


Suosittu amerikkalainen standardi kattaa paineastioiden suunnittelun, valmistuksen sekä tarkastuksen. Oheisissa esitteissä on tarkemmat tiedot ASME BPVC standardin eri osista.


Uusi versio julkaistaan elokuussa 2017. Julkaisuväli on kaksi vuotta. Päivityksiä ei enää julkaista. Mahdolliset kirjoitusvirheiden oikaisut ja tulkinnat toimitetaan kuitenkin julkaisujen välillä.


Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2017 -esite (394 Kt)

Lataa ASME Boiler & Pressure Vessel Code 2015 -esite (114 Kt)
Palaa otsikoihin

Muut ASMEn julkaisut


ASME B31.1 ja ASME B31.3 sisältävät vähimmäisvaatimukset putkistojen suunnitteluun, materiaaleihin, valmistukseen ja tarkastukseen. Osta molemmat  - säästä 10 %


ASME B31.1 - 2018, Power Piping

Power Piping

Menettelyohjeen tämä osa on tarkoitettu erityisesti sähkövoimalaoiden, teollisuus- ja muiden tuotantolaitosten, maalämpöjärjestelmien sekä keskuslämmitysjärjestelmien ja kaukolämpö- ja jäähdytysjärjestelmien putkistosovelluksiin.


382 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme

ASME B31.3 - 2016, Process Piping

Process Piping

Tämä menettelyohje esittää vaatimukset erityisesti öljynjalostusteollisuuden ja kemian-, lääke-, tekstiili-, paperi-, puolijohde- ja kylmäteollisuuden sekä niihin liittyvien tuotantolaitosten ja terminaalien putkistoille.


562 sivua. Hinta - ota yhteyttä asiakaspalveluumme


 Palaa otsikoihin

ASTM-standardit


ASTM-standardit on nyt mahdollista tilata painettuna ja pdf-tiedostona tai ladata omalle koneelle saman tien SFS:n verkkokaupassa.


ASTM-standardit kattavat noin 140 teollisuudenalaa kuten teräs-, öljy-, talonrakennus-, muovi-, tekstilli- ja ympäristöalat. Nyt kaikki ASTM-standardit löytyvät SFS:n verkkokaupasta: voit ladata tarvitsemasi standardin omalle koneellesi tai tilata painettuna tai pdf-tiedostona. Jos etsit ASTM-standardeja tietystä aiheesta, katso ylävalikosta kohta Ulkomaiset - ASTM.


Jos organisaatiossanne tarvitaan ASTM-standardeja laajemmin, ne voi hankkia myös kestotilauksena online-palvelun kautta. Kiinnostuitko? Kysy lisää SFS:n asiakaspalvelusta online@sfs.fi tai puh. 09 1499 3353.


 


Palaa otsikoihin

SAE-standardit

 

SAE  (Society of Automotive Engineers) on yhdysvaltalainen autoalan standardisoimisjärjestö. SAE on laajentanut toimintaansa myös ilmailuun ja autoelektroniikan alueelle. Tunnetuimpia SAE-standardeja on voiteluöljyjen luokittelu viskositeetin mukaan. SAE-standardit ovat saatavana painettuina tai pdf-tiedostona.


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.11.2018 Lue Johtamisen standardit 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen "Johtamisen standardit" numero 4/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. SFS:n 7.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla järjestämää tapahtumaa "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", kestävää rahoitusta, kiertotaloutta ja standardia ISO 9004.

Lue lisää

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyystutkimus käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization