header ulkomaiset
A- A+

Eurooppalaiset ja muiden maiden kansalliset standardit


Muiden maiden kansallisia sekä eurooppalaisia standardeja saa SFS:stä. Suosituimpien joukossa ovat DIN-, SIS- ja GOST-standardit.


Kansalliset standardit


Eri maiden, myös Euroopan eri maiden, kansallisia standardeja tarvitaan edelleen. Kysytyimmät kansalliset standardit, jotka toimitamme painettuina tai pdf-tiedostoina ovat

 

  • saksalaiset DIN-standardit (myös intranetiin)
  •  venäläiset GOST R ja IVY/GOST -standardit
  • japanilaiset JIS -standardit
  • ruotsalaiset SS ja SIS -standardit.

 

Painettuina tuotteina saatavana ovat mm. brittiläiset, norjalaiset, tanskalaiset ja ranskalaiset standardit.

 

Välitämme myös kansallisten standardisoimisjärjestöjen käsikirjoja ja muita julkaisuja.Eurooppalaiset standardit


Eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä vahvistetun standardin tunnus on EN. Kaikilla eurooppalaisilla mailla, jotka ovat eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin jäseniä, on oma EN-standardin tunnuksensa. SFS:llä tunnus on SFS-EN.


Standardien SFS-EN 12345, SIS-EN 12345 ja DIN-EN 12345 jne. taustalla on siis sama, identtinen EN-standardi, joka on vahvistettu Euroopassa ja siten kaikissa CENin jäsenmaissa.Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai tilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Ota yhteyttä standardien myyntiin!

puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fi


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.11.2018 Lue Johtamisen standardit 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen "Johtamisen standardit" numero 4/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. SFS:n 7.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla järjestämää tapahtumaa "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", kestävää rahoitusta, kiertotaloutta ja standardia ISO 9004.

Lue lisää

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyystutkimus käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization