header ulkomaiset
A- A+

Eurooppalaiset ja muiden maiden kansalliset standardit


Muiden maiden kansallisia sekä eurooppalaisia standardeja saa SFS:stä. Suosituimpien joukossa ovat DIN-, SIS- ja GOST-standardit.


Kansalliset standardit


Eri maiden, myös Euroopan eri maiden, kansallisia standardeja tarvitaan edelleen. Kysytyimmät kansalliset standardit, jotka toimitamme painettuina tai pdf-tiedostoina ovat

 

  • saksalaiset DIN-standardit (myös intranetiin)
  •  venäläiset GOST R ja IVY/GOST -standardit
  • japanilaiset JIS -standardit
  • ruotsalaiset SS ja SIS -standardit.

 

Painettuina tuotteina saatavana ovat mm. brittiläiset, norjalaiset, tanskalaiset ja ranskalaiset standardit.

 

Välitämme myös kansallisten standardisoimisjärjestöjen käsikirjoja ja muita julkaisuja.Eurooppalaiset standardit


Eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä vahvistetun standardin tunnus on EN. Kaikilla eurooppalaisilla mailla, jotka ovat eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin jäseniä, on oma EN-standardin tunnuksensa. SFS:llä tunnus on SFS-EN.


Standardien SFS-EN 12345, SIS-EN 12345 ja DIN-EN 12345 jne. taustalla on siis sama, identtinen EN-standardi, joka on vahvistettu Euroopassa ja siten kaikissa CENin jäsenmaissa.Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai tilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Ota yhteyttä standardien myyntiin!

puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fi


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.8.2018 Lue Johtamisen standardit 3/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit numero 3/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardin ISO 45001 soveltamista, projektinhallintaa, kiertotaloutta ja johtamisjärjestelmien auditoinnin uusittua standardia.

Lue lisää

9.8.2018 Suurjännitesähköasennusten standardi päivitetty

SFS on julkaissut kesäkuussa 2018 standardista SFS 6001 Suurjännitesähköasennukset uusitun painoksen. Standardi koskee nimellisjännitteeltään yli 1 kilovoltin sähköasennuksia ja sitä käytetään sekä sähkönjakeluverkoissa että teollisuudessa.

Lue lisää

8.8.2018 Uusittu auditointistandardi ISO 19011 vahvistettu SFS-standardiksi

Uusittu kansainvälinen auditointistandardi Guidelines for auditing management systems (ISO 19011:2018) on hyväksytty eurooppalaiseksi standardiksi ja vahvistettu englanninkielisenä SFS-standardiksi tunnuksella SFS-EN ISO 19011:2018. Erilaisia hallintajärjestelmästandardeja eli johtamisen standardeja toiminnassaan hyödyntävät organisaatiot hyötyvät standardista laajasti.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization