header ulkomaiset
A- A+

Eurooppalaiset ja muiden maiden kansalliset standardit


Muiden maiden kansallisia sekä eurooppalaisia standardeja saa SFS:stä. Suosituimpien joukossa ovat DIN-, SIS- ja GOST-standardit.


Kansalliset standardit


Eri maiden, myös Euroopan eri maiden, kansallisia standardeja tarvitaan edelleen. Kysytyimmät kansalliset standardit, jotka toimitamme painettuina tai pdf-tiedostoina ovat

 

  • saksalaiset DIN-standardit (myös intranetiin)
  •  venäläiset GOST R ja IVY/GOST -standardit
  • japanilaiset JIS -standardit
  • ruotsalaiset SS ja SIS -standardit.

 

Painettuina tuotteina saatavana ovat mm. brittiläiset, norjalaiset, tanskalaiset ja ranskalaiset standardit.

 

Välitämme myös kansallisten standardisoimisjärjestöjen käsikirjoja ja muita julkaisuja.Eurooppalaiset standardit


Eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä vahvistetun standardin tunnus on EN. Kaikilla eurooppalaisilla mailla, jotka ovat eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin jäseniä, on oma EN-standardin tunnuksensa. SFS:llä tunnus on SFS-EN.


Standardien SFS-EN 12345, SIS-EN 12345 ja DIN-EN 12345 jne. taustalla on siis sama, identtinen EN-standardi, joka on vahvistettu Euroopassa ja siten kaikissa CENin jäsenmaissa.Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai tilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Ota yhteyttä standardien myyntiin!

puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fi


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

24.5.2018 Uusi pohjoismainen tutkimus standardisoinnin taloudellisista hyödyistä

Uusi pohjoismainen tutkimus: standardien käyttö kasvattaa työn tuottavuutta ja yritysten kilpailukykyä – Suomessa potentiaalia vielä hyödyntämättä

Lue lisää

16.5.2018 Standardi takaa suomalaiselle Nightingale Healthille analyysien laadun

Laadunhallinta on merkittävässä asemassa suomalaisen terveysteknologiayrityksen Nightingale Health Oy:n tarjoamissa kaikissa palveluissa. Yritys on hankkinut sertifikaatin standardin SFS-EN ISO 13485 mukaisesta toiminnasta analyysien korkean laadun takaamiseksi. Vuonna 2013 perustettu yritys on kehittänyt kansainvälistä tunnustusta saaneen NMR (Nuclear Magnetic Resonance) –teknologiaan perustuvan verianalyysin parempaan sairauksien ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn.

Lue lisää

14.5.2018 Ydinenergiateknologian kansainvälisen standardisoinnin yleiskokous Helsingissä

Kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISO:n ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden vuoden 2018 viikon kestävä yleiskokous pidetään 14.-18. toukokuuta Helsingissä. Edellinen yleiskokous pidettiin vuonna 2016 Intiassa. Suomeen saapuu yli 150 alan asiantuntijaa noin 20 maasta mm. Japanista, Kiinasta, USA:sta, Venäjältä, Ranskasta, Saksasta, Intiasta ja Iso-Britanniasta. Osallistujat ovat pääsääntöisesti eri maiden ydinenergiateknologian ja säteilyturvallisuuden viranomaisia ja teollisuuden edustajia sekä tutkijoita. Mukana on myös ydinenergiayhteisöjen, kuten kansainvälisen atomienergiajärjestön IAEA:n edustajia.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization