header ulkomaiset
A- A+

Eurooppalaiset ja muiden maiden kansalliset standardit


Muiden maiden kansallisia sekä eurooppalaisia standardeja saa SFS:stä. Suosituimpien joukossa ovat DIN-, SIS- ja GOST-standardit.


Kansalliset standardit


Eri maiden, myös Euroopan eri maiden, kansallisia standardeja tarvitaan edelleen. Kysytyimmät kansalliset standardit, jotka toimitamme painettuina tai pdf-tiedostoina ovat

 

  • saksalaiset DIN-standardit (myös intranetiin)
  •  venäläiset GOST R ja IVY/GOST -standardit
  • japanilaiset JIS -standardit
  • ruotsalaiset SS ja SIS -standardit.

 

Painettuina tuotteina saatavana ovat mm. brittiläiset, norjalaiset, tanskalaiset ja ranskalaiset standardit.

 

Välitämme myös kansallisten standardisoimisjärjestöjen käsikirjoja ja muita julkaisuja.Eurooppalaiset standardit


Eurooppalaisessa standardisoimisjärjestössä CENissä vahvistetun standardin tunnus on EN. Kaikilla eurooppalaisilla mailla, jotka ovat eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin jäseniä, on oma EN-standardin tunnuksensa. SFS:llä tunnus on SFS-EN.


Standardien SFS-EN 12345, SIS-EN 12345 ja DIN-EN 12345 jne. taustalla on siis sama, identtinen EN-standardi, joka on vahvistettu Euroopassa ja siten kaikissa CENin jäsenmaissa.Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai tilaa puhelimitse tai sähköpostilla. Hintoihin lisätään alv ja toimituskulut - katso toimitusehdot.

Ota yhteyttä standardien myyntiin!

puh. 09 1499 3353
sales@sfs.fi


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

15.2.2018 Talvilomalaisen turvallisuutta edistetään symbolein

Talvilomallaan voi törmätä turvallista liikkumista edistäviin symboleihin. Turvallisuutta ohjaavat symbolit ovat yleisiä etenkin laskettelukeskuksissa, joissa laskettelijan turvallisuutta edistetään kansainvälisillä turvallisuusmerkeillä. Talvilomalainen törmää turvallisuusmerkkeihin myös kaupungeissa, eikä lentokentillä niiltä voi välttyä.

Lue lisää

7.2.2018 Lue Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Terveydenhuollon ja laboratorioalan standardit vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. in vitro -diagnostiikan standardit ja staattisen sähkön hallinta terveydenhuollon tiloissa.

Lue lisää

31.1.2018 Lue Johtamisen standardit -uutiskirje 1/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen Johtamisen standardit kuluvan vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat työterveyden ja työturvallisuuden johtamisen uusi standardi ISO 45001, uusi IT-johtamisen standardi datanhallintaan, testauslaboratorioiden pätevyysvaatimusten uusittu standardi ja standardin ISO 9001 käyttö.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization