header SFS-palvelut
A- A+

SFS-uutuudet

Uudet SFS-julkaisut kertoo uusista SFS-julkaisuista 12 kertaa vuodessa. Julkaisu kattaa suomen- ja englanninkielisinä julkaistavat standardit, korjatut painokset, korjauslehdet SFS-standardeihin, SFS-standardeja täydentävät kansilehdet, SFS-käsikirjat, kumotut ja korvatut SFS-standardit sekä muut julkaisut.


Palvelu on saatavilla joko paperiversiona tai sähköpostitse pdf-tiedostona, jonka voi laittaa yrityksen Intranettiin. Palvelun hinta on 25 €/vuosi + alv 24 %.


Lataa näytenumero (835,6 KB)


Yhteydenotot:


Tuomo Hirvonen

puh. 09 1499 3432

etunimi.sukunimi@sfs.fi


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

19.9.2018 Muutoksia rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) vaatimuksiin

Rakenteellisten teräsrakenteiden (EN 1090) teknisiin vaatimuksiin on tullut muutoksia. Konepajalla on vuoden 2018 loppuun asti aikaa käydä läpi oma toimintansa ja sopeuttaa sen kirjallisessa kuvauksessa, FPC-manuaalissa, esitetyt tekniset vaatimukset uuden standardin SFS-EN 1090-2:2018 mukaisiksi.

Lue lisää

19.9.2018 Sähköpostiliikenne takkuaa

SFS:n verkkoyhteyksissä on häiriöitä eikä SFS voi tällä hetkellä vastaanottaa sähköposteja. Vikaa korjataan parhaillaan. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse.

Lue lisää

18.9.2018 Standardi mahdollistaa rajat ylittävän kaupan sähköisen laskutuksen

Uusi lakiesitys sähköisestä laskutuksesta pyrkii tehostamaan ja lisäämään verkkolaskujen käyttöä. Laki pohjaa eurooppalaisen standardisoimisjärjestön CENin standardiin, joka korvaa EU- ja Efta-maiden omat standardit.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization