header SFS-palvelut
A- A+

SFS-uutuudet

Uudet SFS-julkaisut kertoo uusista SFS-julkaisuista 12 kertaa vuodessa. Julkaisu kattaa suomen- ja englanninkielisinä julkaistavat standardit, korjatut painokset, korjauslehdet SFS-standardeihin, SFS-standardeja täydentävät kansilehdet, SFS-käsikirjat, kumotut ja korvatut SFS-standardit sekä muut julkaisut.


Palvelu on saatavilla joko paperiversiona tai sähköpostitse pdf-tiedostona, jonka voi laittaa yrityksen Intranettiin. Palvelun hinta on 25 €/vuosi + alv 24 %.


Lataa näytenumero (835,6 KB)


Yhteydenotot:


Tuomo Hirvonen

puh. 09 1499 3432

etunimi.sukunimi@sfs.fi


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyys käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisää

8.11.2018 Meri Seistola työstää tekoälyn luotettavuutta ja selitettävyyttä

Tekoälylle on tekeillä jo useita standardeja, muun muassa sanasto, eettisyys, luotettavuus ja avoimuus. Myös suomalaisia on mukana standardisointityössä; yksi aktiivisista on Mediakasvatuskeskus Metkan toiminnanjohtaja Meri Seistola.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization