header SFS-palvelut
A- A+

Standardiselvitykset

Tietopalvelu tekee selvityksiä kansallisista, eurooppalaisista tai kansainvälisistä standardeista sekä mahdollisista EU-direktiiveistä. Asiakas saa yksityiskohtaisen raportin, josta ilmenee haluttujen julkaisujen viitetiedot ja suhteet muihin standardeihin. Selvityksen hinta on vuonna 2018 70 €/tunti, minimiveloitus 35 €. Hintaan lisätään alv 24 %. Selvityksen hinta arvioidaan asiakkaalle ennen työn aloittamista.


Kysy lisää numerosta 09 1499 3455 tai info@sfs.fi                                          


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.11.2018 Lue Johtamisen standardit 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen "Johtamisen standardit" numero 4/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. SFS:n 7.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla järjestämää tapahtumaa "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", kestävää rahoitusta, kiertotaloutta ja standardia ISO 9004.

Lue lisää

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyystutkimus käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisää



SFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization