header sfs
A- A+

rss Avoimet työpaikat

8.1.2108 10.00

SFS hakee palveluasiantuntijaa

Haemme Helsinkiin monipuolista osaajaa myynti- ja markkinointiosastollemme palveluasiantuntijan tehtävään.

Vastaat osaltasi asiakaspalvelun toimivuudesta sekä myynnin tukemisesta. Osallistut asiakaspalveluun liittyvien tietojärjestelmien ylläpitämiseen ja kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja tietohallinnon kanssa. Aloitat asiakaspalvelun tärkeistä perustehtävistä, kuten julkaisutilausten käsittelystä ja tarjouspyyntöihin vastaamisesta sekä verkkokaupan ja online-palvelun asiakasneuvonnasta. Kokonaisnäkemyksesi ja osaamisesi karttuessa pääset kehittämään asiakaspalvelua ja myyntiä tukevia tietojärjestelmiä.


Sinulla on jo jonkin verran kokemusta ja näkemystä B-to-B asiakastyöstä sekä julkaisujen tai vastaavien tuotteiden myynnistä. CRM-järjestelmien sekä verkkokaupan käyttäminen ja kehittäminen ovat sinulle tuttua.  Koet hyvän asiakaspalvelun omaksesi ja haluat jatkossa kehittyä alueen vahvaksi osaajaksi, sillä työsi tähtää erinomaiseen asiakaspalvelukokemukseen.


Koulutukseltasi olet esim. tradenomi tai vastaava. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi. Olet asiakaspalveluhenkinen, kehitystyöstä ja myynnistä nauttiva tekijä, joka osallistuu aktiivisesti erilaisiin kehitysprojekteihin. Pääset hyödyntämään kiinnostustasi tietojärjestelmiin toimiessasi asiantuntijana järjestelmien soveltamisessa ja kehittämisessä.


Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa pääset kehittämään ja kehittymään. Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa:

S&S Consulting Oy

- Sanna Leppäluoto, p 050-3446864

- Maria Kauranen, p. 040 1761011.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.ssconsulting.fi/tyonhakijalle viimeistään 21.1.2018. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.


Palaa otsikoihinSFS Kauppa

online.sfs.fi

Sahkobanneri_165x52_Uusi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

12.1.2018 Lue SFS News 1/2018

Uutiskirjeen SFS News vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Sen aiheita ovat mm. CENin ja CENELECin vuoden 2018 työohjelma, SFS:n avoimet paikat, YTL:n uusi nimi, rakennusalan uudet asetukset ja SFS-standardien tunnistetietojen lisäykset.

Lue lisää

10.1.2018 RAL-värikartan pakkaus voitti saksalaisen design-palkinnon

RAL COLOURS palkittiin German Design Awardin Pakkaukset-sarjassa innovatiivisesta tuote- ja viestintämuotoilustaan. RAL COLOURS sai arvostetun saksalaisen design-palkinnon jo neljättä kertaa. Tämän vuoden palkinto annetaan värien standardisoijalle RAL Classic K5 -värikartalle suunnitellusta pakkauksesta.

Lue lisää

8.1.2108 SFS hakee palveluasiantuntijaa

Haemme Helsinkiin monipuolista osaajaa myynti- ja markkinointiosastollemme palveluasiantuntijan tehtävään.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization