header sfs
A- A+

SFS:n hallitus 2018

 

Standardisoimisliiton ylin päättävä elin on liittokokous. Se valitsee liitolle toimintaa ohjaavan hallituksen. Hallitus valitsee toimitusjohtajan, joka johtaa liiton toimintaa apunaan liiton toimisto. Hallitus valitsee myös liitolle standardisointilautakunnan jäsenet.

 

Toimitusjohtaja Matti Mikkola Puutuoteteollisuus ry (puheenjohtaja)


Johtaja Antti Joensuu, TEM (varapuheenjohtaja)

 

Sidosryhmäjohtaja Timo Heikka Stora Enso Oyj


Johtaja Anders Andtbacka, Uponor Oyj


Toimitusjohtaja Juha Luhanka Rakennustuoteteollisuus RTT ry

 

Toimitusjohtaja Helena Vänskä, Öljy- ja biopolttoaineala ry

 

Johtaja Esko Keskinen, Teknologiateollisuus ry


Teknologiajohtaja Heikki Uusitalo, ABB Oy


SFS Kauppa

online.sfs.fi

Lausuntopyyntöpalvelu


rss Uutiset

14.11.2018 Lue Johtamisen standardit 4/2018

SFS:n sähköisen uutiskirjeen "Johtamisen standardit" numero 4/2018 on ilmestynyt. Siinä käsitellään mm. SFS:n 7.11.2018 Vanhalla ylioppilastalolla järjestämää tapahtumaa "Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus", kestävää rahoitusta, kiertotaloutta ja standardia ISO 9004.

Lue lisää

13.11.2018 SFS:n asiakastyytyväisyystutkimus käynnissä

Meille on tärkeää saada palautetta toiminnastamme kehitystyön pohjaksi. Jos Taloustutkimus on sinuun yhteydessä, toivottavasti ehdit vastata haastateluun!

Lue lisää

8.11.2018 Nousevilla teknologia-alan yrityksillä heräämisen paikka: standardeihin on panostettava ajoissa pärjätäkseen kansainvälisillä markkinoilla

Tekoälyn standardisoimisen aika on juuri nyt, todettiin Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n järjestämässä Viennin ja kilpailukyvyn suurin salaisuus -tapahtumassa keskiviikkona 7.11. Uusien teknologia-alan yritysten olisi syytä havahtua standardisointiin ajoissa, jotta ne pystyvät pärjäämään yhä kiihtyvämmällä tahdilla muuttuvilla markkinoilla.

Lue lisääSFSedu oppilaitosportaali

European Committee for Standardization

International Organization for Standardization